Ny säng & tävling i gbg imorron! :)

Nu är min nya säng inne och färdig för att prov-sovas. Den knakar och knarrar inte, så det är ju nått iaf! ;D

Måste lägga fram allt till imorron, och sen måste jag duscha med, för det hinner jag inte imorron eftersom bussen går kl 6 och jag måste vara där lite innan. Så halv 5 blir det till att stiga upp imorron! >.<

Sen åker vi (jag & linnea) hem med hennes föräldrar sen efter våran tävling e slut, för vi har konfa kl 4, nån musikal í kyrkan. Ska komma massa konfrimander, så jag vill hem och duscha först! x)

aja, måste gå nu. M&p tjatar, och jag måste lägga mej så att jag orkar hela dagen imorron!

Pusshej <33

Oaktiv.

Är inte särskillt aktiv här just nu känner jag. Men allt som jag egentligen skulle vilja skriva om måste jag hålla för mig själv, det får ingen annan veta. Så därför blir det inte så mkt skrivet just nu.

Har inte heller så mkt tid att skriva, blir att jag fastnar på andra ställen ist, men jag lovar att jag kommer tillbaka igen efter helgen! Med mer uppdateringar förhoppningsvis! :D

Har lite att ta igen med som sagt, så det blir säkert bra! :) ...när jag får tid sen så ska jag också försöka utveckla min ide på den nya layouten osv. , kommer bli superfint! :D

<3

Det går framåt! :D

Dagen började dåligt, men blev bara bättre och bättre! :)

Kom liite försent imorses, men det va många som va utanför klassrummet och så, så karin märkte inte att jag kom typ (hoppas jag iaf, hon sa inget.)

Jaa, så efter skolan mötte jag ylva och så gick vi till hjälpledaren. Gick bra idag, flera st gjorde rondat-flickis direkt, och endel nästan själva. :) Sen så börjar ju vi lära oss att passa med, så det går ju framåt, haha xD

Sen när jag kom hem så fick jag reda på att jag får en ny säng imorron! YES! :D Det blir en typ likadan som innan, en 1.20, fast en som inte knarrar och knakar dårå! (får man väl hoppas!) xP och förhoppningsvis så blir den ännu mysigare än denna! <3 :)

Sen så när vi hämtar den imorron så kanske vi ska titta på en bäddsoffa med, men den kanske inte får plats i rummet där nere, så jag vet inte om det går eller om det blir för trångt. Så kanske vi ska köpa en platt-tv till mej med som jag ska ha där nere. Helt plöttsligt så är det massa saker på en gång, och det har knappt hänt nått innan! Wie, jag kanske kan flytta ner till våren/sommaren/hösten! :D Tjoho!

...fast det är ganksa mkt att fixa, och m&p måste röjja bört massa saker där nere om jag ska få plats, och ajg aknske vill måla om på toan, fast det gjorde vi för bara nått år sen, men jag tycker inte att gul-orange är så himla snyggt så jag kanske vill göra det ändå! x)

Nu ska jag stänga av datan, har endel kvar att fixa tills imorron (läs mkt!) så jag måste dra nu, annars blir det inte gjort. Ska skriva mer imorron, jag lovar! Känner att jag är lite off just nu med att skriva, menmen. Det kanske blir ändring på det snart? :)

ha det bäst! Och dröm inga mardrömmar! ;D

xoxo Vicky


I'm home!

Ja, nu är jag hemma! ...eller jag har nog varit hemma typ en timma, men ändå! xP

Idag slutade alla tidigt, eftersom det är vintersportdag nästa torsdag ist, och då går alla sent (sa patricia) s¨därför fick alla sluta tidigt idag, gött! :D Halv två ftw! 8D

aa. Gympa ikväll, eller hjälpledare är det ju. Emilia kommer inte idag :( ...men ylva skulle nog komma ist, kulkul! :D

innan dess så blir det till att försöka städa mitt rum och plugga, får se hur detta går.

pusshej <3

''Nu går jag och knyter mig''

Ja, som man säger. Sängen nästa! Allt är klart (hoppas jag) tills imorron, förutom pluggandet dårå. Ska kolla liite på franskan innan jag somnar, det kommer säkert gå piss! :/

Jaja, inte mkt att göra åt... x3

Sov gott <3


Confused.

Förvirrad, det är just vad jag är! Allt är förvirrande, antingen mer eller mindre.

Så fort jag är glad, så är det något som förstör det. antingen jag själv, eller andra. När jag tycker att allt börjar gå bra så rasar allt igen. Ska man fortsätta kämpa, eller ska man bara lägga ner?

Man kan försöka komma på hur folk tänker, men man blir bara galen.

Dubbla vibbar, på ett sätt går det framåt, men på ett annat bakåt, äh jag vet inte.

Ska försöka hålla kvar känslan jag fick igår av att allt ordnar sig, att jag bara ska flyta med. Det blir nog bäst!

Ska gå och duscha nu, kommer sen. 

pusshej <3

Babbel i natten...

Jag vet egentligen inte varför jag startade datan, men jag kände för att göra det, och det kändes som om det var meningen att ajg skulle göra det.

hum. är på sånt ''luddigt'' humör just nu. Skulle kunna babbla på hela natten om allt och ingenting, allt från himmel till jord!

Iaf så kunde jag inte slita mej från filmen. Även fast jag visste att jag inte ens borde ha satt mej i soffan så kändes det ändå rätt att sitta kvar på något vis. Så skön känsla att kolla på en film som man läst boken för flera år sedan (orka formulera  en bra mening >.<) och lixom känna igen scenerna, fast på avstånd, lixom plocka fram dem igen, från långt bak inne i huvudet.

Jag kom ihåg själva storyn och det, men sutet hade jag glömt bort, vet inte varför. Systrar i Jeans. Med ''ugly betty'', ''rory'' från gilmore girls, ''Serena'' från Gossip girl, och en till tjej. Den var egentligen varken bra eller dålig,. lagom. sådär så att man gilalr den, för storyn är bra. ...men den är egentligen inte så bra gjord.

Låter så j*vla patetiskt, men det var bara så jäkla skönt att sitta där och känna tårarna rinna ner för ansiktet, även fast dom kanske inte riktigt hade allt med filmen att göra. Kanske både och, jag vet inte. Men jag känner mej helt annorlunda nu efteråt iaf.

Är på nått slags kreativitetshumör. Har sån lust att skriva, måla, sjunga, läsa ja jag vet inte varför men, jaa.

nej. nu måste jag nog stänga av datan ändå, det är ju faktiskt skola imorron, och eftersom jag inte hann fixa nått typ ikväll eftersom jag kollade på fimlen, så måste allt göras imorron. Men! Jag har en känsla av att allt lixom kommer att ordna sig, bara jag gör vad som känns rätt.

som sagt, jag skulle kunna babbla på hela natten. Fast jag ska nog sova nu iaf, får bara hoppas att jag känner likadant imorron när jag vaknar!

puss! och sov gott! <3

ps. jag ska inte glömma min sång imorron. Har faktiskt haft lite kul och kladdat ner massa saker på min vänstra handrygg, för att jag inte ska glömma. hoppas bara att det funkar ;D

ds! xoxo

Bokläsardag <3

Orkar inte skriva så mkt idag...

Har läst ut tre böcker idag, fast den första var nästan slut när jag började. (hoppas ni fattar) Den första va Mannen i fönstret, den andra va Crazy Love, och den sista hette Text Game. Dom två sista var på engelska, ganska lättlästa, ganska korta. Tog typ en timma att läsa ut Crazy Love. Kort men bra. Men gash vad man känner sig ensam nu.

aja, nu ska jag fixa lite saker och sen kolla på Systrar i Jeans på TV. Fast jag kanske spelar in den ist och kollar på den en annan dag. Borde öva mer på franskan, men jag vill hellre läsa en till bok. Får se hur det blir.

Ingen vinteraktivitetsdag imorron iaf, puh! Fast iofs så kunde nog jag och Sarah haft rätt kul då men, jaa.

nee, måste gå nu, filmen har börjat.

puss <3

Världens bästa låt! <3

Har vart på dåligt humör typ hela kvällen, och så kollade jag igenom bloggen och så hittade jag en låt som jag har haft som Dagens Youtube för några dagar sen, och tryckte jag på play. Musiken börjar och direkt glömmer jag allt, jag är plötligt på bra humör igen, dansar med lite och sjunger.  :'D


Världes bästa låt har ännu en gång räddat min dag! <3



<3

hejdå för ikväll... :/

Har inte gjort ett piss sen jag kom hem idag, och enda sättet att få gjort nått är att stänga av datan. :(


Så, hejdå för ikväll!

puss <3

Advice for guys... ;D

Älskar sånna här listor. :) Massa folk har dom på bdb, men jag tror inte att jag har sett nån på engelska innan så jag tänkte att jag kunde klistra in den här! :D Kopierade denna ur ett kedjebrev som jag fick innan idag. Hatar kedjebrev annars, men det finns en speciell person som brukar skicka roliga kedjebrev till mig, och då kan man ju inte bli arg! :D

...och om nån kille skulle titta in här; läs och kom ihåg! För det här är alltid bra att veta! ;D

Advice for guys.
When she acts shy - Say I Love You.
When she runs from you - Chase her.
When she puts her face near yours - Kiss her.
When she kicks and punches you - Hold her tight.
When she is silent - She's thinking of how to say I love you.
When she ignores you - She wants all you attention.
When she pulls away - Grab her by the waist and never let go.
When you see her at her worst - Tell her she's Beautiful.
When she screams at you - Tell you love her; But you have to mean it.
When you see her walking - Sneak up behind her and grab her by the waist.
When she's scared -  Hold her and tell her everything will be okay cause she's with you.
When she looks like something is the matter - Kiss her and tell her not to worry.
When she holds your hand - Play with her fingers.
When she says she's cold - Move closer
When she walks away and looks in the distance - Walk up beside her and talk to her.
When she flirts with you - never turn her down or ignore her.
When its just you and her in the room - Ask her to stay a little longer.


...så gulliga är domma listorna! <3  Finns massa liknande, och jag ahr sett finare än denna, menmen. jag orkar inte leta! x3

puss <3

Allt är fel.

ja, allt är fel just nu, och jag orkar inte göra nått, för allt blir bara fel.

Jag försöker hjälpa, men det känns som om jag bara gör allt värre. Både för mig själv och för andra. Mkt på en gång just nu. Så svårt att fatta och hänga med.

...saker som jag vill ska hända känns som helt omöjliga, jaa, dom får inte ens hända! ...knepigt värre! :'/

puss <3

mumsigt.

äter min älsklingsmat nu, eller den är nästan slut, men ändå :P Det är nån fisk med typ majs och ärtor och världens godaste sås! :) Skulle kunna äta hur mkt som helst tror jag... x)

jaa, go dag idag. Ingen gympa eller nått annat. bara vara hemma, får väl passa på medans jag kan antar jag, för resten av veckan blir säkert lika jobbig som alla andra veckor brukar bli.

Jag har inget mer vettigt att säga, så nu ska jag gå och spela lite gitarr tror jag! :D

pusshej <3 

No nightmares, please!

Nu blire till att stänga av datan, släcka lampan, och sedan - förhoppningsvis - sussa sött. Hoppas att jag slipper märdrömmar inatt, har haft det dom senaste nätterna så jag hoppas att jag slipper det inatt. :3

Det mesta iaf är klart tills imorron, gött! Hoppas bara att jag orkar upp tillräckligt tidigt så att jag slipper komma försent imorron. ( brukar göra det på måndagar, haha xP )

jaa, sov gott då alla! :)

puss! <3

Morgondagens kläder...

...är utvalda! Puh. Har alltid så jäkla svårt att välja kläder, blir aldrig nöjd! Är iaf ganska nöjd med morgondagens val.

Victoria beckham jeans (fake från bg. om nån undrar)
svart långt boxarlinne, gina
grå huvtröja med dragkedja, (från?)
långt halsband med silverhjärta, (mammas som jag snott (a))

jaah, jag är faktiskt ganska nöjd! :)

<3


AAAAH! EN SPINDEL I KÖKET! :S

Vi satt alltså i köket nyss och så höll m&p på att fylla i nån sak som jag har fått i skolan som ska lämnas in. När vi hade suttit där ett tag så ser jag plöttsligt nått svart på soffan. ''Mamma, vad är det som är där på soffan?'' frågar jag. Mamma kollar på sits-kanten och på kudden på kanten, men jag pekar och säger att det är på ryggstödet. (Mamma sitter altså i mitten på kökssoffan och pappa sitter jämte henne, jag på andra sidan bordet på en stol.) Plöttsligt ser mamma vad jag menar, skriker till och ställer sig snabbt upp. Pappa som sitter ivägen för henne får hoppa ut för att släppa ut henne. Jag sitter kvar och undrar vad det var för nått på soffan. ''En padda typ'' svarar mamma (nått sånt iaf) Jag går runt bordet och lutar mig närmare, en padda? Nae, skulle inte tro det va? haha.
 
SHIT! En TVÅ CENTIMETER STOR SPINDEL! :O Två centimeter stor, UTAN benen! >.<

Jag skrek och sprang iväg till vardagsrummet. Tog typ 5 min innan jag hade lugnat ner mig. Gash jag är verkligen LIVRÄDD för spindlar. Har aldrig sett en så stor spindel i hela mitt liv! :O I vårat kök, på våran kökssoffa, där jag alltid brukar sitta och äta. ush! :'''(

...nu undrar jag bara varifrån den kom, och om det finns några fler.. :S

Får se om jag kommer kunna sova inatt... :'(

<3

Inte skooooola! :(

Sådär, nu va hkk-läxan gjord. Tog bara 5 min, och lätt som en plätt va den med :D

Gympan gick sådär idag, om vi vill till rix så måste vi bli mktmkt bättre, vilket är omöjligt med bara en träning kvar. Fuck också. :(

Föräldrarna fick komma och kolla idag, och såklart så skulle m&p dit, och nu efteråt så har pappa massa saker att säga om allt och alla. Både bra och jobbigt på samma gång, hehe.

Va och lämna paketet till William innan med. Han och karin va sjuka, så dom hade fått ställa in kalaset idag. Men han va glad ändå och log som bara den när han fick syn på mej! Blir alltid så glad när jag ser honom! :D

Nu ska jag duscha och sen blir det till att fixa allt tills imorron, hata måndagar! :(

Vicll inte gå till skolan överhuvudtaget imorron. fan.

pusshej <3


Bebis-granne William 1år idag!! :D

Ja, jag kom nyss på att världens sötaste bebis och min granne William fyller 1 år idag! :D

Gjorde en turkos typ sjöhäst till honom i slöjden i höstas som jag har sparat för att ge honom idag! Måste leta upp den nu, slå in den och lämna den till honom innan jag drar till gympan, skynda skynda! xP

jaa, för jag måste ju gratta honom idag, och när jag kommer hem från gympan så sover han säkert! x3 Så nu får jag skynda mej! ^^, 

pusshej <3

Jag får klara mig ändå.

Nu mår jag liite bättre faktiskt. Har fortfarande ont i magen och så, men jag får proppa i mej mer ipren innan jag drar ner på gympan så går det säkert bra ändå. Vi kommer öva massa till tävlingen idag, och ledarna har typ bjudit in föräldrar och sånt för att vi ska få lite publik.. :S wierd. Men jag måste gå fast jag mår piss, jag får klara mig ändå!

Idag har jag spelat massa spel på spray.se x) faktiskt ganska kul, men mamma kommer hela tiden och ska spela, hon är galen i sånna spel. xD

jaa, nu måste jag göra mej i ordning. Typ leta upp gympakläderna och så.... vattenflaskan med... aja.

Btw så ser det ut som ett bombnedslag i mitt rum igen, så där rök dom 20 kronorna, haha xP

pusshej, skriver mer ikväll! <3

hatahatahatahatahata. eh, god morgon?

Hej. God morgon, eller inte. >.< Jag har faktiskt inte gått upp än, och fastän jag sa att jag skulle lägga mig tidigt igår så lade jag mej inte förräns efter 12 heller. Och idag mår jag bara piss. :(

Vaknade jättetidigt i morses och hade asont i magen. Så jävla ont så ja kunde inte ens gå upp för att hämta en ipren. Efter typ några timmar vaknade pappa och då kunde jag be honom hämta. Sov typ lite då och då, men vaknade typ hela tiden. Så jävla jobbigt, och det har inte ens gått över än + att jag inté får ta en till ipren. Fan också. :(

Och hur jag ska kunna gå på gympan ikväll är svårt att säga. Men jag måste gå, jag måste! :/

Blir till att sova, sova och sova. Får se om det hjälper, hoppas det! Fast det är inte särskillt troligt att det gör det...

hatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahathata hatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahata
hatahatahathatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahata
hatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahata
hatahatahatahatahatahatahatahatahathatahatahata! :'(


Pusshej <3

Åh, soova! :3

ja, jag skulle kunna stanna uppe flera timmar till, jag skulle kunna sitta här och klicka runt hur länge som helst i vanliga fall, och trötta ut min ögon ännu mer, men nej du! Idag ska jag lägga mig tidigt. + att ha sovmorron imorron! Får se om det funkar. Orkar inte vara såhär jävla trött hela tiden. Måste lägga mej tidigare. Har haft huvudvärk hela dagen idag, typ nästan på gränsen till migrän. Det är säkert för att jag sitter för mkt vid datan. Känns som om mina ögon trillar ut snart. >.< Och när jag inte sitter vid datan så är det antingen TV:n eller mobilen. Vad kan man göra som inte anstränger ögonen, vad kan man göra som inte har med en skärm att göra? xP ...Läsa funkar ju inte heller, men sova funkar, men jaaa...

Jag får fan sluta att sitta vi datan! :'O ...hur ska jag klara det? :''( 
(oroa er inte, jag skulle aldrig klara det ändå xD)

aja, nu va det till att lägga sig och SOVA. Klockan 10 en lördag, jag vet. men jag behöver det, verkligen! >.<

puss <3

Frida ft. Headline <3

Bra låt, bra drag. Fastnar direkt på hjärnan. och gash va han killen va snygg!! 8) Kallades visst Mogli. Fan va kul han hade på scenen asså, det lixom bara lyste om honom! <3 love it! :D

MOGLI <3

haha :D

puss <33

Melodifestivalen nu! :)

Jaa. Har knappt någon aning om vad det är för artister ikväll, men det ger väl sig. ;D

Nydushad nu iaf, får skynda så att jag inte missar hela BWO's låt! xP

pusshej <3

Sötish katt <3

364541-13


haha <3

Suddigt.

Kom på att jag inte har haft ute mina linser sen jag satte i dom i början på månaden, så jag tog ur dom nu och så får jag hoppas på att min huvudvärk ska gå över nu då. Fast nu är allt suddigt, ser typ ingenting, så jag får nog gå och ta på mig mina glasögon tror jag... x)

bye <3

Dagen YouTube! :D

McFly - Umberella (cover) <3

Rihannas låt, cover av McFly! :D Den är bra med Rihanna, men den blir ännu bättre med lite mer drag! 8D

Finns flera liknande covers på den, men jag gillar denna bäst! ^^, Dock är inte exakt hela med, det saknas lite på slutet, men vad gör det? :P

<3

Onödigt inlägg, men wtf! 8D

Har inget att säga egentligen, men jag fick lust att skriva ändå, så då gör jag det!

ehm. ja... nu ska jag iaf gå ner och starta bastun. 8)

see yah <3

my plans for saturday.

Har lite svårt att hitta nån bra dagens youtube till idag, så har någon nått bra tipps så shoot för guds skull! x)

Jaa, idag har jag dammsugit mitt rum lite, försökt få ordning på mitt skrivbord och så har jag fortsatt att läsa i boken Mannen i fönstret, och den är jättebra än så länge! :)

Har huvudvärk/migrän och har haft det hela dagen och det vill inte gå bort! :( Jobbigt! Och så gör min arm ont där jag fick glastallriken på armbågen typ när den gick sönder, och pappa säger att jag ska vara glad om det har gått bort tills sommaren! :'O Är bara ett liitet märke nedanför armbåden, men det är rätt på en sena typ och den är lite svullen och gör ont. Ville bara klaga lite... xP

Läste mitt horoskop innan (i klick) och det står ''Sport och avkoppling är saker som får dig att gnistra. Blanda efter egen smak. Mysiga kvällar är rätt.'' :D

så, jaa. det blir nog myskväll ikväll (igen) och det passar mig perfekt! ;D ...jag ska försöka rita färdigt mitt drömhus till bilden. Får kanske lite hjälp av mamma med eftersom hon jobbar med sånna ritningar så hon vet ju hur det ska se ut! xP Och så ska jag göra färdigt papprena med ekvationer som jag fick av vainu med! :D jaa, och mer läsa dårå! Popcon skulle inte heller sitta fel... och så melodifestivalen klockan 20! :) Mina lördagsplaner är fastställda, nu är det bara att se hur mkt som blir gjort! x3

adjö & puss <3

God morgon... eller inte. >.<

När jag vaknade i morses var det första som jag såg en klarblå himmel och strålande sol, vilken man vanligtvis borde bli väldigt glad och lycklig över och bara studdsa upp ur sängen av, men det gjorde inte jag.

''Nej!' var min första tanke, ''Nej, är ovädret redan över? :'( '' Jag som hade planerat att vara i mitt rum och städa, mysa och läsa böcker idag, men det fina vädret förstörde allt! Varför kan det inte spöregna när man väl vill det? När man har planerat att gå hemma i myskläder hela dagen och inte ens sticka näsan utanför ytterdörren? xP

Men jag antar att man inte alltid få som man vill. Nu har jag iaf dragit ner rullgardinen i mitt rum så att det blev mysigt och så ska jag ha mysdag ändå, sådeså! x3 

Inget kan stoppa mej idag! INGET! 8D (och i just detta ögonblick drar pappa upp min rullgardin)

DAMN! Nu får jag gå och dra ner den igen >.<

Pusshej <3

SOVA! :3

Ja. Jag måste verkligen börja lägga mig tidigare på kvällarna. Verkligen! >.< Mina ögon är typ jättetrötta, och ÄNDÅ sitter jag kvar här..? Helt sjukt egentligen.

Är ju livsfarligt att sätta sig vid datan, jag fastnar här i flera timmar varje gång jag gör det! ;O Hur ska jag kunna fortsätta blogga utan att riskera att fastna här varje gång? Omöjligt ju! x3

aja, nu ska jag inte klaga, utan faktiskt gå och lägga mig. Får försöka att inte väcka någon nu bara! xP

nattii <3

Storm!

Storm ute, mysigt värre. Det enda som kunde göra allt ännu mer mysigt var om det kunde bli strömavbrott med! xP Har aldrig varit utan ström i mer än några timmar dock, så jag kanske inte ska önska för mkt, haha ;D

Blev Tacos till kvällsmat, och Lets Dance. Altså satt jag inte vid datan för en gångs skull. x3

jaa, nu ska jag nog lägga mej iaf. Knäpptyst i hela huset typ, förutom datan och tangentbordet som klapprar. Kommer säkert slockna direkt när jag väl lägger mig. Fattar egentligen inte varför jag alltid stannar uppe såhär länge när jag är såhär trött. Blir helt klart sovmorron imorn.

Godnatt <3

Ovädersmys! :'D

Idag/Ikväll blir det ovädersmys tror jag! Regnet smattrar på taket och då finns det inget bättre än att tända ljus och läsa en bok eller vad som helst! :D Har massa böcker att läsa nu iaf och så fixade vainu papper med evationer till mej(på fysiken, haha xD), kulkul! :) Så nu jag har lite att göra iaf. Ska försöka att inte sitta så mkt vid datan heller. jao. blir säkert mer update sen ändå, jag kan säkert inte hålla mej borta! x3

puss <3

Dagens Youtube! <3

Mario Vazques - We Gon Last.

Har lyssnat på den typ på repeat hela dagen. <3 ...räddade mig lite idag faktiskt. Kanske inte världens bästa låt, men det blir mysig stämning iaf! :3

puss <3


I fell again.

Dålig dag idag. Är på allmänt dåligt humör och trött som jag vet inte vad, vilket inte hjälper särskillt mkt. :/

Och jag har kommit på en sak som nog inte är en nyhet men; folk är konstiga. ALLA är konstiga. Det finns inte en enda normal människa om man tänker efter. Antingen så kan man hata alla för deras fel och brister, eller så kan man försöka att bara tänka på dom bra sidorna hos folk. Idag tänker jag bara på allas brister och fel. Mest mina egna, och det suger verkligen.

Ibland ser jag bara allt bra, och ibland ser jag bara allt dåligt, varför måste det vara så?

puss <"3

Dagens YouTube! :3

jaa, det blev denna låten idag, men orkar inte förklara varför. ...måste iaf skynda mej till gympan nu, har inte ens bytt om än! :3

Today; Good Girl Gone Bad - Rihanna.

Puss <3

Soft, knappt några lektioner idag! :D

Idag hade vi typ nästan inga lektioner, värsta gött! 8) Bara franska och SO, men ändå. Först hade vi bio och sen va vi på NO-Show på gymnasiet, såå coolt! :D Dom gjorde roliga saker som tex sånt ''vulkanutbrott'' & dom frös en plastros i flytande kväve och slog den i tavlan så den gick i kras (!) och så gjorde dom glass med! :D x) Dom blandade grädde socker och typ daim och så hällde dom på flytande kväve och så va det glass! :D Vi fick smaka på det på vägen ut sen, mums! 8D

aa, sen va det några hos oss sen med från OmvårdnadsProgrammet och berättade om det, var väl typ.. ja. Dom hade med sig lite saker och visade och berättade lite om vad man gör, kan utbilda sig till osv. :) Tror att en av dom va ett gympabarns storasyrra, för dom va ganska lika och pratade likadant! xP

Sen nu när jag kom hem så har jag läst lite och gjort klart matteläxan. Ekvationer är superkul när man väl fattar! :D Man blir glad när man väl har löst ett tal och det är rätt, för det ser så komplicerat ut! 8P

ja, nu ska jag byta om och dra ner på hjälpledare. Ingen mix i dag heller. :( Så det blir bara 1,5 timme där nere idag. Gött ändå. :)

måste skynda mej nu, skriver sen!

puss <3


Time to go to bed.

Nu har jag iaf fixat lite tills imororn. Matten är kvar dock, blä. x3

SKa stänga av datan nu så att jag får gjort det sista bara, och sen ska jag sova. Sova, sova sova! :3

jaa, godnatt <3 :)

Lånat böcker. :)

Idag på svenskan så gick hela klassen till skolbiblioteket för att låna böcker. Alla skulle ha var sin deckare att läsa på svenska-lektionerna.

Jag lånade en bok, och sen skulle vi sitta och läsa där tills lektionen var slut, (för vi skulle ha slöjd efter, och det är ganska onödigt att gå tillbaka till samhall bara för det.) Sen när jag började läsa så kände jag igen kartan på första sidan och kollade om det fanns någon mer bok i den serien, för jag kände lixom igen ''stilen'' på den, och där på frampärmen stod det ''Konstmysteriet''. En bok som jag fått i födelsedagspresent av en kompis för typ nått år sen. Riktigt bra bok är det, för det finns lixom hemliga meddelanden i den som man får lösa själv med en kod osv. Lite kul faktiskt :) Så jag blev riktigt glad när jag fattade att det var den andra boken i samma serie. ''Mannen i fönstret'' heter den! :D

jaa, och sen lånade jag några engelska böcker med. Tunna pocketböcker, så jag lånade tre olika, för jag läser säkert ut en på en kväll xD ja. men dom verkar väldigt bra iaf! :D

<3

Konstig dröm... x)

Pannkakorna var goda. :) 
 

Tänkte att jag skulle berätta om en lite konstig dröm som jag hade i natt. xP

Brukar aldrig komma ihåg mina drömmar, så nu när jag för en gångs skulle gjorde det så tänkte jag att jag lika gärna kunde berätta om den x)

ja, känns som om jag har drömt den här drömmen som i en följetong, för när den började så var det lixom mitt i drömmen, men jag visste vad som hade hänt före detta! :S

jaja. jag va iaf i nån sorts lägenhet, och jag hade hittat ett hemligt förvaringsfack under golvet i ett hörne på lägenheten, (i en garderob typ?) aja, jag hittade facket och öppnade det, såg att det fanns saker där, men då kom någon ''ond'' människa in i lägenheten typ, så jag var tvungen att gömma det igen. Så förtrollade (?) personen mej typ så att ajg skulle svimma en gång om dagen (? haha xD) sen så gick personen och jag var typ konstig efter förtrollningen. Sen öppnade jag det hemliga facket igen, och hittade massa farliga saker där. ett speiellt föremål som jag letade efter och som jag tog upp. då kom en annan person in och jag beättade allt och visade förmålet. sedan sa typ personen att allt skulle bli bra och så fick jag en kram... och sen vaknade jag xD Va precis som om det hade varit ett tvprogram på tv:n och så när det var slut så stängde tv:n av sig. När drömmen tog slut så vaknade jag li´xom och var helt klarvaken sen, läskigt xP vaknade iaf typ halv 6 i morses av det om någon är nyfiken.

not, men ändå är väl mest för att jag själv ska komma ihåg drömmen som jag skriver ner den. den är väl mest patetisk annars xD btw så var det två folk från min klass som va med, en som den ''onda'' och en som den''goda'' , haha. om det nu är intressant x)

jaa. ska typ fixa lite i mitt rum nu. Har visst matteläxa tills imorron med. får se hur det går med det xP Fast vi har bio imorron och typ lite annat sen, så jag tror inte vi har några lektioner, så jag slipper nog lämna in den x)

Jag ska iaf ha med mj ´godis imorron på bion, fast man inte får, men who cares? alla har väl det? xP kanske inte, menmen,

nu babblar jag alldeles för mkt, tecken på att jag är trött. får väl fixa allt nu då så jag kan sova sen.

puss <3


My today.

Hej! Inte så bra uppdatering idag, men jag kom hem nyss typ. xP

Har hunnit duscha och gjort pannkakssmet iaf, så mamma steker pannkakor nu! :D va min favoritmat när jag va liten, ända tills jag blev laktos, så jag bara fick ont i magen av dom. Får väl fortfarande det, men jag skiter i det för det är gott! 8D

jaa, jag fick iaf mina tabeller idag på gitarren och så måste jag öva på vers 2&3 på min låt på sången. Interssant? Not. 

...blev näästan klar med mina mysbyxor på slöjden idag! Bara kvar nu att klippa till benen och fålla! :D

jaa, måste gå och äta nu, bloggar mer sen! :)

puss <3

Plugga franskaglosor, sedan sova!

Rubriken säger allt om min planer för resten av kvällen. Tråkigt värre, men jag ör supertrött och jag kan verkligen inte glosorna tills imorron... :(

Blev visst inte så mkt bloggande idag, men jag va bara hemma i en halvtimma efter skolan, så jag hann inte starta datan. jaja, nog ingen som klagar iaf! x3

puss och god natt, <3

Dagens YouTube. :3

Jaa, idag blev det altså Robyn - With every heart beat! :)

Spelades i grupprummet idag på läxhjälpen, och den har suttit stenfast i mitt huvud ända sedan dess! x) tacktack.

jao. <3

Gossip Girl! :D

Ja, nu blir det det snabbdusch och sen skynda upp till Gossip Girl! :D Kom hem från hjälpledaren för en stund sedan, och sen har jag kollat på moppar! 8)

jaja, nu får jag skynda mej om jag ska hinna, blir med update senare! :D

Hej så länge, <3

Vadslagning, xP

Igår slog jag och pappa vad om att jag ska klara av att ha det städat i mitt rum i en vecka. 20 spänn, haha. xD

...men jag kommer få 20 spänn iaf! 8D *självsäker*

puss <3

Dagens YouTube! :')

Eftersom det var Rongedal igår, så blir det Sanna idag. :)

Mkt fin låt! <3

...fast den passar inte i melodifestivalen, men ändå! :3

  / xoxo

Wey, I made it! x3

Jag klarade faktiskt att inte sätta mig vid datan direkt när jag kom hem! Wiho! x) 
(...och om inte pappa hade startat datan så hade jag nog inte satt mej här nu heller! xP)

jaa, nu har jag iaf hunnit sovit massa och lyssnat på musik <3 myys! :D ...och så har jag tänkt på matten. Det nya kapitlet är aslätt, så jag ska fråga karin imorron om jag kan få göra diagnosen direkt. Tråkigt att sitta med typ 5 sidor fullproppade med uppgifter som man kan klara ändå, utan att behöva skriva ner allt i en bok som ingen kollar i sen ändå! >.< ...onödigt värre! Om hon inte går med på att jag ska få hoppa allt, så kanske kan jag få göra dom muntligt ist, eller nått. eh. boring.   

jaja. så fort mamma är färdig i köket ska jag göra min kvällsmat. Chicken-nuggets med sötsur sås <3 mums! :D

Sen blir det nog till att spela lite gitarr med, har inte övat på läxan än! x) Hoppas att david har fixat dom där tabellerna till mej nu som han lovade. Så att jag kan börja ta ut ackord till låtar själv, utan att behöva be honom om hjälp! x3 

Känns btw som om det är onsdag imorron, vet inte varför! :S Konstigt!

hejdå så länge, <3

Myys i nystädat rum! <3

Jaa, nu är det riktigt fint i mitt rum! :) Riktigt gosiga lakan har jag bäddat med och massa mer kuddar, myys! :D En bra bok med och katten jämte, så skulle allt vara perfekt! :P

Kollade lite på Wallander nyss, är alltid kul med kriminalare! Påminner mej om sommaren lite, för jag brukar alltid kolla på det i stugan på sommarkvällarna! :D ...fast jag ska inte kolla färdigt, för nu ska jag faktiskt gå och lägga mej (för en gångs skull) så att jag orkar upp imorron! x) Pappa får berätta för mej imorron vad som hände! xP

aja. va väl inte så mkt mer jag skulle säga.... har gjort en bakgrund idag, men jag är inte sådär jättenöjd med den. Får nog göra en ny någon annan dag och hoppas att den blir bättre! x3

Nu vill mamsen ha tillbaka datan, såå..

God natt! <3 :)


Dagens YouTube! :D

Jaa, såklart att Dagens YouTube blev Rongedal - Just a minute! :D

Man blir helt glad av låten, hoppas verkligen att den vinner hela melodifestivalen! Den är iaf min favorit än så länge, vi får väl se om det kommer någon bättre.. ;D  

Hejdå så länge, <3

Sleepy head.

Jaa, va konfa i morses. Gudstjänst kl 10. Piina att gå upp så tidigt juh >.< . Sen så när jag kom hem typ halv två så åt jag lite och sen så sov jag i typ mer än en timme x) vaknade när mamma kom hem. Så nu är jag ganska seg, och fryser som jag vet inte vad! :S

hum, jag ska kanske gå ner och hämta det elektriska elementet i källaren och ha i mitt rum lite, då blir det säkert varmt och gott! :D

jaa, ska försöka hålla mej borta från datan ett tag nu så ska jag fixa det sista i mitt rum! :) Gjorde inget där inne igår för jag var för trött då, så nu måste jag fixa det! :P

Blir nog ingen gympa ikväll heller. Linnea skulle inte gå, och jag har ingen skuts så jag är latmask och skiter i det x) ...vi övar ju ändå inte till tävlingen, så det kvittar. Och bara för det så kommer dom säkert göra det massa ikväll, men då får dom väl göra det då! >.<  

Nu blire' off ett tag, men jag kommer tillbaka, var så säkra! :D

Puss <3

Design <3

Jaa, nu sitter jag här igen i ps och leker! :D kulkul.

Försöker komma på hur min nya design ska se ut, väldigt spännande! :D

Har tagit reda på helt själv hur många px jag ska ha till en fast bakgrund så att den täcker, så nu ska jag försöka fixa en bakgrund! Wie! :D jaja. jag tycker det är kul med html-koder och sånt, för det ser så himla avancerat ut, men när man väl fattar så är det superlätt! :D ..eller ja, kanske inte superlätt, men ändå! xP

aja, back to work. får se när jag lägger mej. ajjabajja, jag borde redan ha varit i säng för längesen! x/

jao, kul att jag har sandra som sälskap iaf ! :*

hejdå, <3

Melodifestivalen! :D <3

Jaa, idag är jag faktiskt nöjd med hur det gick i melodifestivalen! :D 

Sannas låt var jättefin och den andra var min favorit! :D Den är cool, klarar sig säkert bra i stoora finalen! :D Ja, jag tänker taktiskt och det borde alla andra också göra!! Vilken låt tror ni skulle klara sig bäst i Stora Finalen? Altså jag menar inte i globen, jag menar mot alla andra länder, fast jag vet inte vad jag ska kalla det! xD  Men jag tror att dom tvillingarna skulle gå bra, faktiskt. Kanske sanna med, det är ju en jättefin balad! :D

jao. man ska bli glad av musik, och det blev jag av dom! :D ...sorry men jag har hjärnsläpp på vad dom hette. Magnus och Henrik hette dom iaf. Och M hade gröna glasögon och H hade typ grå? aja. jag tror så iaf, haha kanske inte så intressant, menmen xP

Så frågan var; Vilka låtar tror du skulle klara sig bra i Stora Finalen mot dom andra länderna? :) Och vilka låtar tror du inte skulle gå hem?

I want to know, so tell me! :3

puss <3
 

Myskväll med stort M. :D

Nu har jag har fixat till mitt rum lite, är ganska nöjd med min insats idag, även om jag sov bort några timmar! xP Är typ bara kvar att fixa nya lakan nu och kanske leta upp nån duk till mitt bord. Hatar det bordet egentligen, men jag behöver det vid sängen, så jag kanske kan fixa det om jag hittar nån bra duk, haha. x3 Är vääldigt nöjd med hur gardinerna blev också! Bruna sammetsgardiner längst ut, och i mitten min trådisar! :D Så nu blev det blir mindre insyn eftersom mitt fönster är typ enormt!  x) Har typ alltid rullgardinen minst halvvägs ner, det ser så jäkla tråkigt ut utifrån, men nu behövs inte det! :D

Ska hinna ner och duscha med innan melodifestivalen, får nog skynda mej lite om jag ska hinna tror jag. xP Blir mer update sen,

Puss så länge <3

Lördag, städdag..?

jahopp. Ritade lite på hur rummet i källaren skulle se ut igår innan jag somnade, men när jag visade det för mamma i morses så var allt fel. jaja. Hon försöker se vad som går att göra, vad hon tycker blir bäst, vad som blir VANLIGT och TRÅKIGT. och det vill inte jag ha. Jag vill ha annorlunda, speciellt, eget! Inte hennes stil, utan min! Kan hon inte förstå det? Jag vill inte ha en säng, en bokhylla och ett skrivbord. Jag vill ha nått mer. äh, jag blir galen. >.<

jaa, sen så var m&p iväg och handlade och så köpte dom bruna sammetsgardiner till mej som jag ska ha i mitt rum, med typ trådsaker över. Jag hade redan svarta sammetsgardiner, men det passade inte eftersom trådsakerna är bruna, så dom fick köpa dom i brunt också! x) aja. Vet inte ens om det blir snyggt med det. Kan ju prova iaf! x)

Så nu blir det inget mer bloggande förän jag har städat klart mitt rum och fått mysigt igen, (dvs. stökat till igen) , haha xP

...ja, vi får se. men jag ska iaf försöka hålla mej borta! x3

Puss <3

Länk-byte, någon? :'D

jaa, nu har jag suttit ett tag och pillat med en bild, som förhoppningsvis någon som vill byta länk-bild med mig ska få ha på sin blogg (och jag kommer naturligtvis ha en bild från den's) som man kan klicka på och komma till varandras bloggar från.

Har alltså fixat det nu, eftersom länkbyte finns med i min plan för min kommande design! :'D

Så om någon skulle vara intresserad av länkbyte, shoot! ^^, Det blir nog inte än på några dagar iaf, men man kan ju alltid vara förberedd! :D Så om du skulle vilja byta länk med mig, säg bara till så fixar vi det när det blir aktuellt! :)

Ni kan ju alltid få se bilden också, är faktiskt ganska nöjd med den. Den är ju inte proffsig precis, men nybörjare/amatör är ju precis vad jag är, och det syns nog kanske! xD

aja, här kommer den iaf;

Länkbytes bild

jaa, ni kan jua lltid säga vad ni tycker iaf, även om ni inte har lust att byta länk. jaja, kanske inte ens blir den jag använder sen när allt kommer omkring, men just nu så är det bara den jag har! xD

aja, ska lägga mej nu.

godnatt, <3

Design-dag/kväll, mktmkt kul! :)

Idag har jag fixat endel problem med den nya designen som bloggen ska få, till viss del med hjälp av pappas logik när jag hade fastnat helt. tack! <3 :'D

Dålig uppdatering idag, men det tog några timmar att fixa till dom där problemen, eftersom jag är nybörjare med html-koder och då tar allt 100 ggr längre tid! x)

aja. sen skulle mamma typ ha datan så jag va tvungen att gå härifrån och lat som jag är orkade jag inte gå och starta min egna sega sak, så jag gick och satte mej i vardagsrummet med pappa som kollade på hockey. Helt inne i alla design-tankar så började jag prata med honom om hur man skulee kunna fixa mitt nya rum i källaren sen, och så ritade vi lite och så! :D Jag längtar som jag vet inte vad tills jag får flytta ner! ...fast det tar nog minst ett år till antar jag :( fast när man fyller 16 är det ju inget ''speciellt', så då kan jag ju önska mej att rummet ska vara färdigt då. När man fyller 15 så är det ju moppe och sånt, så jag får hoppas på nästa år, eller kanske redan till jul om jag har tur? :)

...sen kom mamma när postkodmiljonären började (hennes favoritprogram btw... xP) och så berättade jag glatt för henne vad vi hade kommit på. Såklart va ju allt fel och det skulle inte funka mm. gash. Fast lite rätt har hon allt, men jag vill ju inte ha värsta tråkiga rummet ju! Det ska vara min stil, inte hennes! :(  men det som hon inte gillade går faktiskt att fixa, och det blir typ samma, så svårt att förklara vad, så jag går inte ens in på det! xD

jag viiiiiill ha nytt rum, NU! >.< och speciellt i källaren, så att jag kan lyssna på musik på kvällarna, utan att störa m&p! >.< och så viiiill jag ha en egen, ny dator. Egen tv på rummet och massa mer. Tv tunkar inte i rummet jag har nu, men det kommr funka i källaren! :D <3 Egen toa och sånt får jag med :) och dushen är ju där nere med, gött! :D


... måste sluta tänka på det nu, annars kommer jag bli helt galen och bara tjata om det hela tiden! haha xD

btw så ahr jag inte fixat till i mitt rum än. Alla glasflisor är förhoppningsvis borta iaf. Dock står typ massa saker här i datarummet, i hallen eller i m&ps rum. eller... tja, mina saker är lite överallt iaf. Men jag orkar inte fixa det ikväll. Får fixa det imorron. orka.

jag veet .  jag vara latmask.    !

puss <3

Hur dum får man bli? :S ...man lär sig av sina misstag.

jaa, jag kan inte vara i mitt rum. Måste vänta tills p kommer hem, så får han hjälpa mej. Fatta va glad jag är att han inte blir arg när nått händer, det enda han brukar säga är ''vad som är gjort är gjort. ingen ide att skälla'' .

Altså så var jag ganska klantig innan. Åt ju tårta igår, och lat som jag är så orkade jag inte bära ut tallriken till köket igår, så jag lät den stå kvar på mitt nattduksbord. Sen så håller jag faktiskt på att städa idag, och så skulle jag ta ut en sten ur ett skåp (jag har faktiskt en bra anledning till varför jag har stenar i mina skåp! xD) ja, och så skulle jag lägga den på sängen, men på något vis så snubblade jag, och så tappade jag den, rakt ner på nattuksbordet och rakt på tallriken! Allt gick så fort, och glasflisorna bara flög över huvudet på mej. Ligger glasflisor typ överallt i rummet nu. I sängen, på golvet, på skrivbordet, överallt! >.< Så idag blir det riktig städning kan jag lova! x)

När det precis hade hänt så kände jag att det typ gjorde ont på min arm, så jag sprang ut i köket. Jag har typ ett sår vid armbågen, och ett liiiitet sår vid handleden. Det vid handleden känner jag inte ens, men det vid armbågen gör lite ont, fast jag får väl skylla mej själv antar jag! x3

Sen gick jag och kollade hur det såg ut i rummet ( jag tog på mej tofflor, dum är jag inte) och det som är lite kul är att alla ''stora'' bitar lixom har böjt sig, dom har lixom blivit helt vita för att dom har spruckit som ett spindelnät och så knäpper det i dom! xP Skulle inte förvåna mej om dom fortfarande låter, haha.

aja, hoppas att pappa kommer snart för jag mår faktiskt lite illa! :S Hoppas bara att jag inte svimmar... :/

...hejdå sålänge <3

Nytt favvo-ordspråk! :D

- love is friendship on fire -

...såå fint, och jag tror faktiskt att det stämmer. Om man inte kan vara vänner, så kan man inte vara något mer. Så enkelt är det! :)

simple as that, or not.

jaa, asså jag längtar tills sommaren nu, men ändå inte. Är så mkt som jag ska göra nu på våren. Konfa och säkert massa mer läxor, gympa och skriva önskelistor(inget jag säger nej till iaf). vill ju ha moppe sen med till min födelsedag, så det blir väl massa med det också. jaa, gash vi får väl se hur detta går! x)

Får ta en sak i taget, så fixar det sig säkert. Och nu ska jag börja med att gå och läga mej! xP

god natt! <3

Hemma, äntligen! xP

Bästa dagen på länge idag, såå kul! :D ...fast det är skönt att äntligen vara hemma ändå faktiskt! xP

Borås idag, <3! Bytte min tröja idag, och så hittade jag min favvoparfym på kicks, så jag va ju tvungen att prova den! :D ...det är christina aguileras senaset, om nån undrar xD! Såå kul med när vi sprang uppför rulltrappan som åker nerför på coop, haha xD Sen köpte jag och linnea röda sugrör, som är en meter långa, dom va inte annorlunda, så vi va ju tvugna att köpa sånna! ^^,

Sen på gympan va det inte lika kul. Fyrorna skulle ju ha tre timmars träning idag, men efter en timma så bröt ida armen, stackars henne! :'( Sen så var ambulansen jävligt seg, så honnes mamma kom och så fick dom vänta i säkert en timma innan den kom! :'O Ska det verkligen ta så lång tid? >.< Hon låg iaf och grät den mesta av tiden, och elin var utanför hela tiden och väntade på ambulansen. Vi hjälpledare hade fullt upp att ta hand om dom andra tjejerna så att dom inte skulle vara ivägen. xP Sen när ambulansen äntligen kommit och hämtat henne så va alla helt slut och ingen orkade typ göra nått xD Jag och ylva passade dom på flickisar på tumbling, och dom fick hela tiden stötar för att man blir så elektrisk när man går där på! :P Sen så fastnade jag med min arm i cattys linne, jag höll i det när hon gjorde flickis, och så snurrades mion arm in så många varv så att jag inte kom loss! xD såg nog ganska kul ut faktiskt! xD aja, jag kom loss till sist iaf, fast det såg nog ganska kul ut det med! xD

jaa, kunde berättat mer, men jag orkar inte. Måste ner och dusha med, om jag nu orkar det. xP

Sitter iaf och äter tårta som m&p sparade till mej som dom fikade idag, mums! :D Typ kolatårta (knäckaktigt) med nötter! <3

aja, ska fixa lite saft nu och fika färdigt. Det får bli min kvällsmat tror jag! xD

adios amigos! <3


Älskade missen <3

Nee, nu ska ja faktiskt ta och stänga av datan, för annars tror jag att ögonen trillar ut snart, haha! x)

Katten hoppade upp här innan, och det är ju inte ofta hon kommer av sej själv kan jag säga, så jag får väl passa på! :D Så mysigt att somna med henne jämte när hon spinner trk jag! xP

God natt! <3

God kvällens! :D

jahopp, jag borde nog faktiskt gå och lägga mej snart, eller det tycker pappa iaf. (och jag med iofs, kanske.. xD ) Har näästan fixat allt tills imorron, väntar bara nu på att mitt hår ska torka, för jag hatar att lägga mej med blött hår för då står det verkligen åt alla håll på morgonen sen, haha. x)

jaa, jag har varit på extra bra humör idag och gav en liten kommentar på juliajosefine.blogg.se, dvs. min favoritblogg! :D Tänkte att dom kanske skulle tycka att det var kul att höra att jag tycker om deras blogg, och det blev dom verkligen, haha! x) Gå in och kolla själva, så får ni se! :'D ...puss på dom! <3 :)

aa. nu vet jag inte riktigt vad jag ska säga... hum...

Jo, jag har fått lite nya ideer på vad jag ska hitta på för nytt kul med min blogg också idag. Ska fixa lite utbyteslänkar hade jag tänkt, och kanske lite mer ny design skulle sitta fint! :D aja, får väl se när jag har tid att fixa det, haha! xD

...

Imorron blir det som sagt borås med linnea, längtar! :D Jag får nog ta med mej gympakläderna också tror jag, för vi går nog direkt till hjälpledaren efter att vi har kommit hem. Gash, dom har långträning nu på lovet också, eftersom min mixgrupp har uppehåll så har elin (4:ornas ''huvudledare'') fått ha mixens tid också till 4:orna. Fatta vilken träningvärk jag kommer jag imorron efter att ha passat 10 åringar när dom tränar truppgymnastik, i TRE timmar! Gash! ...fast iofs beror det ju lite på om jag hamnar på tumbling eller trampett! xP men, ändå! :P

jaja, nu ska jag sova iaf. Så att jag kanske orkar gå upp vid 8:a imorron... vi får se hur detta kommer gå, haha! xD

sov sött nu alla! <3

Dagens YouTube! <3

Chris Brown - With you <3

[Intro:]
I need you boo
I gotta see you boo
And there's hearts all over the world tonight
Said there's hearts all over the world tonight
I need you boo
I gotta see you boo
And there's hearts all over the world tonight
Said there's hearts all over the world tonight

[Verse 1:]
Hey lil mama
Oo u a stunna
Hot little figure
Yes you a winner
And I'm so glad to be yours
You're a class all your own
And oh little cutie
When you talk to me
I swear the whole world stops
You're my sweetheart
And I'm so glad that your mine
You are one of a kind

And you mean to me
What I mean to you
And together baby
There is nothin we won't do
Cuz if I got you
I don't need money
I don't need cars
Girl you're my all

[Chorus:]
And oh
I'm into you
And girl no
One else would do
Cuz with every kiss
And every hug
You make me
Fall in love
And now I
Know I can't be the only one
I bet its hearts all over the world tonight
With the love of they life
Who feel
What I feel when I'm
With you, with you, with you, with you, with you
Girl
With you, with you, with you, with you, with you

[Verse 2:]
Ooh girl
I don't want nobody else
Without you theres no one left and
You're like Jordans on Saturday
I gotta have you and I can not wait now
Hey little shorty
Say you care for me
You know I care for you
You know that I'll be true
You know that I won't lie
You know that I will try
To be your everything

Cuz if I got you
I don't need money
I don't need cars
Girl you're my all

[Chorus:]
Yeah, oh
I'm into you
And girl no
One else would do
Cuz with every kiss
And every hug
You make me
Fall in love
And now I
Know I can't be the only one
I bet its hearts all over the world tonight
With the love of they life
Who feel
What I feel when I'm
With you, with you, with you, with you, with you
Oh oh
With you, with you, with you, with you, with you
Yeah

[Breakdown:]
And I
Will never try to deny
That your are my whole life
Cuz if you
Ever let me go
I would die
So I won't front
I don't need
Another woman
I just need
Your all or nothing
Cuz if I got that
Then I'll be straight
Baby you're the best part of my day

I need you boo
I gotta see you boo
And there's hearts all over the world tonight
Said there's hearts all over the world tonight
They need they boo
They gotta see they boo
And there's hearts all over the world tonight
Hearts all over the world tonight

[Chorus:]
And oh
I'm into you girl
And girl no
One else would do
Cuz with every kiss
And every hug
You make me
Fall in love
And now I
Now I can't be the only one
I bet its hearts all over the world tonight
With the love of they life
Who feel
What I feel when I'm
With you, with you, with you, with you, with you
Girl
With you, with you, with you, with you, with you
Ooh ooh
With you, with you, with you, with you, with you
With you
With you, with you, with you, with you, with you


...jag fattar nu att jag verkligen saknar dej, har faktiskt inte tänkt på dej på länge och jag kommer inte ens ihåg vad som hände egentligen (om nått hände?) och det var alldeles för länge sen vi senast sågs! Får se vad som händer i framtiden men iaf;
 
Låten är till dig, <3

...och även fast jag vet att det inte finns en chans att du kommer läsa detta, så bryr jag mej inte det, för det är tanken som räknas! :D

puss

Kvällsmat.

Japp, nu ska jag ut i köket och äta tror jag... får nog lite av maten som m&p ska äta imorron, för jag gillar inte att bara äta mackor till kvällsmat hela tiden, och jag ska ju inte ha någon mat imorron för jag är inte hemma, så då ville jag ha lite nu! :D

aja, inget intressant precis, men jag har inte städat än xD Har iaf bestämt kläder tills imorron och så har jag duschat. Får faktiskt ta mej sj i kragen när jag ätit! xP

------------------------
(later...)

Ska altså till borås igen med linnea imorron! :D Hon ska köpa akvarium, eftersom hennes gick sönder så behöver hon ett nytt eftersom hon har lånat ett av någon nu. Så eftersom hon inte kunde åka med mej i tisdags så undrade hon om jag ville åka med dom imorron, och såklart ville jag det! :D

Ska btw byta en tröja som jag köpte i tis, skulle tagit i xs, men när jag kom hem så hade jag råkat ta den i s, så jag ska byta den imorron. xP

hejdå så länge, nu ska jag städa! <3


Rekord i besökare! :D

jaa, idag har jag haft mer besökare än jag har haft någon annan gång. riktigt kul, faktiskt! :) ...fast jag tänker inte berätta hur många det är, eftersom det är så patetiskt lite... x3

Nytt rekord är det iaf, och jag får väl hoppas på att det fortsätter uppåt! ;D

puss <3

Fortfarande bombnedslag...

ja, har inte gjort sådär jättemkt idag, faktiskt. Hela min stol är fortfarande full av kläder och jag orkar inte lägga in dom i garderoben, haha. Fast jag får väl försöka sen antar jag. Både m&p tjatade på mej när dom kom hem, jag har ju bara suttit vid datan hela dagen typ, fast det var det jag inte skulle ha gjort!

Har huvudvärk också, säkert migrän,  men det känner jag väl snart. Fan att jag inte kan hålla mej borta från datan, gash! xP aja, det är ingen katastrof iaf, ska försöka sova i en halvtimme eller nått, får hoppas att huvudvärken är borta efter det. Sen blir det städa och sen popcorn som belöning hade jag tänkt, det borde nog hjälpa! :'D

...märkte nyss också att jag blöder på handen, vette fan vad jag har gjort. xP 

jahopp, mkt intressant jag har att berätta idag, haha! ^^, 

Ha det bäst iaf! :'D ...Puss <3

Latmask.

Hej. Jag klarade mej visst inte att hålla mej borta så länge, va? x) men jag kan iaf försvara mej med att jag va tvungen att starta datan för jag måste ladda mp3:n, så att jag kan fortsätta att lyssna! :D Hade på den typ hela kvällen igår, så det är ju inte direkt förvånande att den dog! ^^, 

aja, jag ska nog gå och äta lite frukost nu, så får mp3:n ladda. Sen ska jag allt köra igång och städa i mitt rum! Det SKA bli städat idag, nu eller aldrig! ^^

...såfort mp3:n är laddad altså! xP

aja, jag är väl som jag e, haha.

puss <3

Andra dagen på lovet är över! :(

Ännu en dag har gått, fast idag är jag iaf nöjd med vad jag har gjort! dvs att jag har gjort någonting! xD

Aja, får se vad jag hittar på imorron... ska försöka motstå data, tv, mobil mm. dvs allt som har med en skärm att göra. Allt jag gör är att sitta och stirra på en skärm hela dagarna. Antingen datan <3, tvn eller mobilen. Kan ju säga att min ögon e ganska trötta på det! xP Därför ska jag försöka att inte stirra på en skärm imorron. Det ska bli mys-städning och gitarr-spelning hade jag tänkt, längtar! :D Så nu ska jag sova så att jag är pigg imorron! :D

god natt <3


Shoppingdag! :D

Hej! :) Idag har jag shoppat massa i borås. Kul med lite nya saker! ^^,

Köpte en ny foundation (dream matte mousse), och den verkar vara rikitgt bra! :D Sen köpet jag en kofta och ett linne på gina, och ett par grå jeans (som jag btw letat efter ganska länge!) Äntligen hittade jag ett par snygga i grått som satt bra! :D Har dom på mej nu, blir kanske nya favvobyxor! ^^,

Jättenöjd är jag iaf, köpte lite mer saker, men inget viktigt som jag skriver här ;D ...och det bästa med att åka och handla med m&p är att dom betalar nästa allt! xD aja, lite betalade jag ju sj, men byxorna, ett par skor och lite till fick jag! :D

Vi åt lunch på en kinaresturang vid stationen, och pappa typ berättade att han och alla hans kompisar brukade gå dit när dom va lika gamla som mej x) och sen kom det massa danskar och invaderade stället med, haha. dom hade säkert vart och badat, för typ alla ungar hade blött hår. aja, vääldigt intressant ! xP ...det jag vill komma fram till är att jag älskar kinamat, äter det oftast bara på mammas födelsedag (tradition) och jag åt så jäkla mkt så jag e fortfarande mätt! xD gash altså! :P

Just det! Fixade en kabel till min mp3 med, så nu kan jag lyssna på min musik i stereon om jag vill! :DDD weii! x3

aja, skriver kanske mer ikväll, vi får se! :)

adios! <3

Första lovdagen är över! :'(

Tiden går fort, bara flyger förbi juh >.< redan en hel dag av lovet är över! :O

Idag har jag inte gjort nått alls, bara legat i sängen och fixat och trixat med bloggen lite, :D ingen stor skillnad men ändå! :P Datan för hela slanten idag, fast jag borde gjort annat! xP ...typ övat på gitarren eller städat mitt rum, fast iofs så la jag in de flesta kläderna i garderoben innan så det ser inte såå hemskt ut nu iaf! xD

babbel, babbel...

ja, jag har inte mkt mer att säga. Blir sova nu så att jag orkar med att göra nått imorron! xP 

god natt <3


Lov! :D

Första riktiga dagen på lovet, såå gött! :D

Helt ensam hemma, få sova så länge jag vill och ingen som klagar på hur stökigt det är i mitt rum! :D Sen datan i knät, katten jämte och mp3n i örat, kan det bli bättre? x3

...fast jag vet hur långtråkigt det blir om nån dag. :( Kommer väl mest sitta framför datan och sega, så ögonen blir så jävla trötta, hata det! :(

aja, lov är ändå lov, och efter alla dom här proven som vi har haft så är det gött att åtminstonde få en vecka utan det! :D Har heller knappt nån gympa nu i veckan heller, vilket är både bra och dåligt. :P Bra för att jag får vila, och dåligt för att jag inte kommer klara nått sen efter lovet! xD Körde massa flickisar igår, och saltosarna till gropen var faktiskt riktigt bra! :D Fast jag hatar mina axlar, dom förstör allt! :( ...och det var synd att linnea g, evelina och isabell skadade sig igår! :( Lite stukningar bara, men det gör ändå ont! ...fast lite komiskt att alla tre typ skadade sig på en kvart så alla ledare fick springa iväg och ta hand om dom, så vi hade ingen som passade där ett tag! xD

aja, kommer nog mer senare! :)

bye <3

Dagens YouTube! <3

Britney Spears - Pece of me. (remix)
 
Riktigt bra låt. <3 ...Inte för att jag gillar henne personligen, men för att själva låten är bra och att den handlar om hur jobbigt hon måste tycka all uppståndelse runt omkring henne är! Riktigt bra låt faktiskt! :D


I'm Miss American Dream since I was 17
Don't matter if I step on the scene
Or sneak away to the Philippines
They still gon' put pictures of my derrière in the magazine
You want a piece of me?
You want a piece of me...

I'm Miss bad media karma
Another day another drama
Guess I can't see the harm
In working and being a mama
And with a kid on my arm
I'm still an exceptional earner
And you want a piece of me

I'm Mrs. Lifestyles of the rich and famous
(You want a piece of me)
I'm Mrs. Oh my God that Britney's Shameless
(You want a piece of me)
I'm Mrs. Extra! Extra! this just in
(You want a piece of me)
I'm Mrs. she's too big now she's too thin
(You want a piece of me)

I'm Mrs. ?You want a piece of me?'
Tryin' and pissin' me off
Well get in line with the paparazzi
Who's flippin' me off
Hopin' I'll resort to some havoc
End up settlin' in court
Now are you sure you want a piece of me?
(You want a piece of me)

I'm Mrs. ?Most likely to get on the TV for slippin' on the streets'
When getting the groceries, now for real..
Are you kidding me?
No wonder there's panic in the industry
I mean please, do you want a piece of me?

I'm Mrs. Lifestyles of the rich and famous
(You want a piece of me)
I'm Mrs. Oh my God that Britney's Shameless
(You want a piece of me)
I'm Mrs. Extra! Extra! this just in
(You want a piece of me)
I'm Mrs. she's too big now she's too thin
(You want a piece of me)

I'm Miss American Dream since I was 17
Don't matter if I step on the scene
Or sneak away to the Philippines
They still gon' put pictures of my derrière in the magazine
You want a piece of me?
You want a piece, piece of me...

You want a piece of me?

I'm Mrs. Lifestyles of the rich and famous
(You want a piece of me)
I'm Mrs. Oh my God that Britney's Shameless
(You want a piece of me)
I'm Mrs. Extra! Extra! this just in
(You want a piece of me)
I'm Mrs. she's too big now she's too thin
(You want a piece of me)

I'm Mrs. Lifestyles of the rich and famous
(You want a piece of me)
I'm Mrs. Oh my God that Britney's Shameless
(You want a piece of me)
I'm Mrs. Extra! Extra! this just in
(You want a piece of me)
I'm Mrs. she's too big now she's too thin

You want a piece of me
Piece of me, me, me...
You want a piece of me
Me

Dålig uppdatering.. :(

ni får stå ut med min dåliga uppdatering, orkar inte försöka skriva ner nått. Blir bara konstigt och tar så lång tid att fixa innan jag kan publicera. Så när jag har tid att sitta 30 min för ett inlägg så lovar ajg att jag ska göra det, men just nu orkar jag bara inte.

...ska iaf fixa en ny Dagens YouTube, för miss blue har väl typ varit där i en vecka snart, eller? x)

puss <3

=)

Vanlig dag. inget nytt, eller jo kanske, men bara läxor! :(

Jag dör ärligt talat snart! xD bara prov, prov, prov. och tänk om jag inte hade haft läxhjälp :S då hinner jag ju iaf göra det viktigaste! :)

Är lite strul jst nu men det va meningen att jag skulle gått och fikat med M och kanske E idag, men det måste ha blitt nått missförstånd så M svara inte mej nu, men vi får se. Får väl försöka ringa henne sen annars. :P

aja, blir mer update sen.

bye <3

Sleep tight! ^^,

Så! Nu är jag i säng och ska bara skriva färdigt det här och stänga av datan så ska jag sova sen! :) wiee! :D ...har lite att fixa imorron iofs, men bara jag får sova så fixar det sig nog! xP

Har inte övat till hkk-provet, men det får gå ändå! Jag har iaf nääästan skrivit färdigt min berättelse nu, och jag veet att jag snart är en vecka sen med den! >.< ...nu har jag iaf en bra story, och det är bra slutklämmen som saknas! :P ...de där sista maiska orden som gör hela berättelsen fulländad, men jag har tömt mitt huvud på de få meninar som jag kunde få ur mig ikväll, så jag ska vara nöjd! :)

aja, jag babblar på som vanligt. Svårt att sluta ibland! x)

Jo, just det! :D Frågade om linnet (''förstapriset'') idag, och jag ska lämna in det på onsdag och så ska jag få ett annat pris när dom har fixat ett nytt. Kanske inte direkt, men jag ska få nått annat iaf! :D Hoppas att det blir något fint! :P

God natt, och söv sött <3

Lycklig vs. olycklig.

Har varit lyckligare idag än vad jag har varit på flera månader! :D Längtar som in i jag vet inte vad tills den 1 mars när vi ska till region i gbg! :D Vann UT idag, riktigt gött. Fast vi hade ingen chans på cuperna, men jag gjorde rondat-flickis helt själv och så klarade jag både göra bra volt och sträck! :D Det är inte så ofta! xP

...sen så har jag också varit argare och ledsnare och mer förbannad idag än jag har varit på flera år! ...skrek och tårarna sprutade. Helt galet. Fan att man inte kan få vara lycklig i en hel dag ens! :'(  Varför jag blev förbannad tänker jag inte berätta, men faan va arg jag blev (och är!) :@

aja, har endel att fixa innan jag somnar. tex. öva till hkk-provet som jag inte gjort! :P

hejdå <3

Seego!

Jag är sego idag. N&E kommer om typ 2 timmar och jag måste både städa hela mitt rum och öva till hkk-provet på måndag och skriva klart min berättelse och allt innan dom kommer. Jag behöver nog inte tillägga att jag inte ens har börjat än! xD


Är trött som aset för jag hade på datan till typ halv tolv igår och då klarade jag inte att hålla ögonen öppna längre så jag var tvungen att stänga av! xP

puss <3

RSS 2.0