R.I.P.

Jaa. Detta är då det allra sista inlägget på denna bloggen. Känns lite konstigt eftersom jag har haft den så länge, men ändå skönt för jag vet att jag måste gå vidare nu.

Och från och med nu ska jag vara den jag vill vara. The new, real me. ;D

jaa....

Just nu njuter jag av mitt sommarlov. Har redan blivit ganska brun faktiskt av att bara sola två dagar, haha! :D (fast jag är ganska röd med! ;P hihi)

men ja. Mitt liv går vidare, fast jag måste sätta stopp någon stanns så detta blir det stoppet. Jag måste lixom gå vidare nu så att jag inte fastnar i det gamla! (:

Jag kommer säkert börja blogga igen, jag älskar ju att blogga (haha) men just nu är det bara inte prioritet. (:

Om och när, så blir det isf på http://xoxovicky.blogg.se (:

Ja. Allt är egentligen fixat för att jag ska börja blogga igen, fast jag ska göra en riktigt bra design först och dessutom måste jag hitta mig själv lite också innan jag börjar. + alla andra planer som jag haft finns också kvar (:

Vi får se vad som händer! Det kan bli hur som helst med mitt liv från nu, så ni kan ju hålla koll om jag börjar igen! (vilket ändå är ganska troligt. Kanske efter sommaren eller om några veckor eller nått!) (:


FROM NOW ON. NOW OR NEVER.

Nu babblar jag precis som vanligt och det är någonting som jag också ska bli av med tills jag börjar blogga igen! höhö :P

Nej men ni får ha det så bra, och jag hoppas vi syns! (*pekar uppåt* ;D)


Pusshej <3

tja ;)

jaa, nu va det verkligen ett tag sedan jag skrev här altså! hihi

Kan ju meddela att väldigt mycket har förändrats sedan sist, eller iaf så känns det så! (: Fast kanske både på gott och ont egentligen...

Sitter här och gör mitt allra sista arbete jag kommer göra i grundskolan. Känns helt sjukt! :P Vi har inga lektioner kvar nu, men vi skulle jobbat med detta innan men har inte hunnit med det och eftersom jag vill få upp det här betyget så jaa här sitter jag! :P

jaa. Jag har iaf bestämt mig för att stänga den här bloggen. eller stänga och stänga... jag kommer inte skriva här nått mera. Jag har inte saknat det så värst mycket den här senaste tiden och dessutom så känns det som en bra ny start att lägga ner här. (:

Jag har ju som sagt en "pankad" ny bloggadress redan, men får som sagt se om och när jag startar den isf. Kanske att det kommer upp en liten länk här då vem vet! ;)

Kanske skriver nått mer hära nån gång i den närmaste framtiden, men ja nu vet ni att det bli inte fler än att man kommer kunna räkna dom på en hand. Lite synd, men så är det faktiskt.

Ska vara lika långrandig som vanligt och säga att jag har ju faktiskt skrivit här i.. vad blir det? det hade blitt två år i oktober tror jag, så jag har ju lite minnen här alltså! ;D

Nej men nu måste jag fortsätta med tekniken! Mkt kvar att göra! >.<

Pusshej! ;)

RSS 2.0