Hjälp-funktionen.. (:

vet inte hur många hjälp-meddelanden jag har skickat iväg till blogg.se dom senaste dagarna, typ minst 5 iaf. Och visst blir man ganska glad när man får svar redan nästa dag!!? :D ...även om svaren inte direkt är vad man hade hoppats på! xP

Nu har jag iaf skickat ett aldeles nyss, och imorron hoppas jag på att få ett svar som löser mina problem, haha! x)

ja. nu är jag duschad iaf, men vad jag ska ta mej till med mitt rum vet jag inte. Får väl bara ta mej i kragen och snabbstäda lite nu då innan jag lägger mig antar jag! :P

Imorron ska jag lämna tillbaka mmina böcker, kanske låna nån ny... (:

sen är frågan om jag ska vara med på idrotten. antar att vi ska springa, och jag vet inte om jag vågar :S benhinnorna är bättre nu nämligen.. så jag vet itne. ska ju iaf ha med mig kläder och byta oim. lite onödigt, men närvaron räknas ju iaf! xP

ja. sen är det massa mer, men det ska jag itne tänka på för då blir jag mer stressad och hinner ingenting! xD

nu får jag slita mej ifr¨n datan en stund och försöka röjja min säng, hitta nått att ha på mej, och leta upp sakerna som jag behöver tills imorron! (:

hoppas det går fort! för sen kommer jag nog somna ganska snabbt tror jag ^^,

pusshej <3

-

Har läst ut två böcker på två dagar, sammanlagt nästan 600 sidor. Gash. När jag väl börjar kan jag inte sluta!

När jag väl går in för något, så gör jag det till 110%... i någon dag. Sen byter det till nått annat. x)

ja. Som vanligt slänger jag bara in allt i en hög här inne i mitt rum, och så orkar jag itne packa upp. Så typiskt! :/

jaa. Men nu ska jag ner och bada bastu och duscha, sååå gött! :D Fast vi har idrott imorron bitti, så det är nog eg. inte så där värst genomtänkt, men det ska bli gött ändå! (:

Snart börjar allt. Börjar känna mig låst. Men jag har lovat mig själv att jag verkligen måste försöka nu! Jag och linnea ska försöka bara få hjälpledare en gång i veckan, men vi vet ju inte ens vilken grupp vi ska va med än så... ja. Men gympa 2 ggr i veckan + söndagar är inte så farligt. Det ska jag nog klara! Då har jag iaf lite tid för kompisar och annat.


Förra året hade jag saker nästan varje dag, vilket typ ökar stressen. PUH! Så vill jag inte ha det igen! Särskillt nu som vi har valt spanska som elevens val = ingen läxhjälp! :S

jaa. måste dra nu, bastun kallnar ;D

pusshej <3

bye

åker snart till stugan, ska bara packa lite saker, kommer hem imorron. :) Tar nog inte med datan, gitarren håller med sysselsatt ;D är ju bara en kväll lixom! (:

Ska bli gött att komma ut. Kanske en av dom sista helgerna där ute! :( Måste ju ta vara på det fina vädret nu med, annars hade vi nog stannat hemma!

ja, m&p packar maten nu, så nu får jag skynda mej! x)

pusshej <3

Arn - riket vid vägens slut

har nyss kommit hem från bion. filmen var bra, den hade både krig, kärlek, sorg och död. Så den va lite blandad. (:

Tyckte den slutade fint, även om det inte va det ultimata slutet (: mer säger jag inte ;)

jaa.

Nu har iaf fiskarna flyttat ut. Skönt! Så slipper vi dom iaf, dom dog ju bara lixom x)

Sen har det inte hänt så mkt... ja. (:

Hoppas på fint väder imorron! (:

Pusshej&godnatt <3

datorfamilj.

gissa var jag hittade m&p när jag kom hem för typ1,5 h sen? vid var sin dator! haha. lite kul faktiskt :)

jaa. duschade innan och nu måste jag fixa tills imorron. måste lägga mej i tid i dag! så kanske jag orkar gå upp imorron så jag är vaken när skolan börjar! ;D x)

japp. så va det med det.! (:

pusshej&godnatt<3


staying.

ja. jag drar inte ner till lunchen, för då måste jag vara där på lunchrasten tills vi börjar, och då kan jag lika gärna vara hemma eftersom jag inte vet om dom andra stannar eftersom dom har hål sen. inte så kul att sitta där själv i typ 30 min. aja.

så jag stannar här iaf ett tag till (:

pusshej <3

förvirring

Hemma nu, hål nu i två timmar med lunchen inräknad, men det är go mat i skolan idag så jag drar nog ner om en timma tror jag. Allt blev hemsk förvirrat nu efter slöjden, så jag drog bara hem och så får vi se hur det blir när jag drar ner igen. ja. iaf. (: Slöjden gick väl bra. Läraren verkar bra, fast lite knepig. bra på lektionerna, knepig med betygen, tvärt emot ulla-britt. Hon var jättesträng på lektionerna, men gjorde man bara sitt bästa så fick man bra betyg, och det kvittade hur man uppförde sig på lektionerna! hum.

Antingen så kan jag gå ner och ta en dusch nu, eller så kan jag städa mitt rum. Både skulle va gött att få gjort, men ja vet inte om ajg orkar. Sitter med rispåsen på benen nu iaf, måste få inflamationen att gå över fort! Och i morse hade jag asont i halsen med, och har det fortfarande, så det måste också fixas! >.< Varför blir det alltid såhär? :(

jaa. kommer det fortsätta neråt nu, eller kommer det en uppförsbacke snart?... Jag hoppas på det senare iaf ;D

Pusshej <3

and you think you know me

ja, jag kan tydligen inte hålla mig borta, men det slog mej: jag är nog tvärt emot vad alla tror.

Jag är inte perfekt som alla vekar tro, även om alla inte gör det så känns det så. Dom som tror det skulle jag vilja visa hur det ser ut i mitt rum just nu. Jag har ingen koll ens på var jag har allt! x) Halvuppackade väskor och påsar överallt. Kläder överallt. Och jag orkar bara inte plocka bort allt! Är det inte tragiskt? Ibland känns det bara som jag skulle vilja visa alla hur jag verkligen är, men ja. One step at a time. (:

jag håller iaf fortfarande på att bara göra vad som känns rätt. jag måste lyssna på mig själv! (: då går det åt rätt håll! ^^

...och nu säger jag att jag måste sova, så med respekt för vad jag nyss skrev måste jag väl hålla det nu dårå! xP

<3

beslut tills vidare

ja. jag stannar här och ger det en chans innan jag börjar om på en helt ny blogg. (: Denna bloggen är ju fortfarande ''jag'' och den har ju ''inte gjort något fel'' om man kan säga så. jaa. :D

Får ju försöka lite bättre innan jag ger upp iaf (:

nu måste jag gå! :P ..



GÅ NU VICKY! x)

<3

Gash

Jag är velig jag. Jag har inte bestämt mig än. Beslutsångest är mitt mellannamn! x)

Har varit nere lite i ''mitt rum'' en stund nu, längtar som fan dit ner! :D Kommer bli helt underbart! Måste bara få allt att snabba på nu med! :P Vill ha det klart till jul / i början på våren! ^^ och såå hemskt mkt är det ju inte att göra eg., vi måste bara röjja bort allt & komma iväg och kolla på saker, så jag kan bestämma vad jag vill ha, för jag vet ju unjefär! :D

Va som sagt där nere, passade på att sjunga lite i hallen nu när det ekar så gött där! ;D Man hör jättebra (: Fast jag är hes nu typ och börjar få ont i halsen, varför är det så? :( Helt knasigt, för på alla lov har jag itne ont och sen när skolan börjar så får jag ont igen. aja.

Jaa. Nu ska jag fixa tills imorron. Inte så mkt men ändå. jaa, (:

Kul idag iaf (:

Jag är kluven just nu, vet varken ut eller in för tillfället, knepigt! Får nog sova på allt tror jag! xP

jaa. gash...


pusshej&godnatt<3

Ny blogg? :/

Jag känner verkligen för att ändra min url-adress till bloggen, men det går ju inte! Så störande! :@ Isf måste man göra en ny och sen flytta alla inlägg, men blogg.se har ju som sagt ingen sådan funktion.

Jag har iofs gjort en ny bloggadress nu, fast jag vet inte om jag ens kommer börja skriva där... :/ Har skrivit här så länge nu ju, så det känns helt sjukt att bara lämna denna bloggen! <3 :(

Ett blankt papper. Så ska man berätta vem man är och börja skriva. Hitta stilen mm. Här skriver jag bara lixom, jag har redan förklarat ganska mkt. tycker jag. Så jag vet inte heller om jag orkar börja om igen. Dock vill jag ju ha en ny url.

Sen så tvekar jag lite, för jag vill gärna lägga ut min blogg-adress så att folk hittar till min blogg, men lixom allt jag har skrivit här lixom, det är ju som om att bara lägga allt på bordet sådär. Lite läskigt!

Jag vet inte om jag förklarar det rätt, men om massa jag känner skulle läsa här, så kommer dom läsa precis vad jag tänker, vad jag gör mm. Iofs är ju det som en blogg är till för från första början, men ändå. Jag vet inte. Det var däför jag gjorde en ny bloggadress för jag hittade en fin (och för att ''panka'' den) ;) men som sagt, om jag itne kommer på en lösning kommer den nog fortsätta vara som ett oskrivet papper.

ja. så var det med det.

kanske ska försöka mej på designbloggen lite ist? hum.. kanske går det bättre denna gången? (:

pusshej <3

fixa flyttverktyg; blogg.se!

Jag tycker att blogg.se borde fixa ett flytt-verktyg så att man kan flytta sina blogginlägg, åt minstone mellan blogg.se -bloggar!

Ja, det är iaf vad jag tycker! (:

<3


Flytta med inlägg? hjälp!?!

Funderar på att göra en ny blogg här på blogg.se, med nytt namn dårå. Men jag ahr ju skrivit ganska mkt på denna, så frågan är, kan man flytta med inlägg på något vis?

snälla om någon vet så skulle det vara hemskt snällt! :D

Altså vil jag göra en ny blogg här på blogg.se men flytta med mina inlägg härifrån. (bättre förklarign? :P)

<3

I donno

Jaa. Upp går ner. nej, jag vet inte ens vad jag snackar om

Längsta dagen idag, och bara lektioner på minst 1 h, riktigt jobbigt!

Somnade nästan på son nu det sista. So är verkligen mitt sämsta ämne (efter idrott). Försökte läsa i biken, men tankarna flög bara iväg hela tiden. Så nu är jag på knasigt humör igen. Tänkarhumör.

japp. så va det med det! (:

Innan kom katten förresten för första gången och hoppade upp i min säng här hemma sen jag möblerade om för typ ett halvår sen! :D Hon gillar inte att sängen står mitt i rummet lixom, men ja, hon stack innan igen, men iaf! (:

Blev hemskt sugen på at baka nu, vet inte varför. Typ kladdkaka! Mums (: får se vad som händer!

Pusshej <3

.

Idag har vi varit på hagatorpet hela dagen. Samlevnad-sak, med typ lekar och film och skit. Pretty much boring. :P Tog moppen i morses och hämtade linnea(omväg!) och åkte sen till hmkunskapen, för att sedan få gå därifrån 5 min senare för att dom hade missat att vi skulle iväg. (onödigt) Sen efter att vi hade slutat så åkte vi och hämtade en film hos mej som hlinnea inte hade sett färdigt, + arn-filmen. Så dom kollade vi på hos henne och sen åkte jag hem. Gött med moppen och slippa alla backar x) jaa. Sen åkte familjen ner och handlade, och jag följde mej för en gångs skull. Sen, ja... sitter jag här! :)

Även om det inte märks så sitter jag inte vid min egen data nu. Fick ta laptopen som vi har i stugan, för den har annat internet än det fasta som vi har här hemma, för det funkar inte (störande!) Så jaa. :) Men nu passade jag på när m&p ''tar lite frisk luft'' (=röker) och lånade denna. haha. ;]

jaa. Har fortfarande inte städat, och min säng är full med saker (igen!). Bah! jaa. :P

Sen har jag benhinneinflamation igen. Värre än jag någonsin haft innan! Inte särskillt intressant, men det gör jävligt ont! :(

Har sånglektion imorron också! :D Första efter sommarlovet, ska bli kul! :) Missar lunchen, men jag får väl klämma in att äta när jag kommer tillbaka efter ;D haha. ja det blir nog bra! Nu börjar snart allt jag har längtat efter, men nu när det snart börjar känner jag pressen på allt jag måste göra. Gah, jag hinner inte babbla om sånt nu! x)

Pusshej <3

Oförberedd skolfotografering!

I morses när vi kom till skolan sa alla att vi skulle ta skolfoto, men ingen trodde på det för det hade ju varit helt sjukt, ellerhur? Att man kommer till skolan en måndag och så ska man ha skolfoto? Till detta hör att vi hade idrott första lektionen så ingen hade smink och alla va trötta. Så vi frågade våran id-lärare, och vi SKULLE ta kort! Alla protesterade, men vad kunde vi göra?

Jättedåligt tycker jag, att man inte ens får reda på det en dag innan! Lärarna kunde väl ha ringt alla i helgen då? Helt sjukt, men vi tog väl korten sen iaf, och dom ska vi betala för, fast vi hann ju typ fixa oss lite iaf. Men ja. dåligt.

Och sen jag kom hem har jag hunnit med massor. Solat, vart ute och gått, duschat, börjat städa, poppat popcorn(brända xD) och lite mer (: Ganska nöjd faktiskt! :D

Nu ska jag städa klart, få bort allt från min säng s¨å kan jag vila lite sen, för jag får inte platts nu och jag har ont i helöa kroppen! xP

ja. pusshej <3

-

Nu ska jag snart gå och lägga mej, men ajg kom på att jag inte har skrivit på ett tag, så nu får jag väl uppdatera lite dårå (:

Har cylkat unjefär 6 mil igår + idag allt som allt! :D Ut till stugan i går (2mil), till vegby & tillbaka till stugan(1+1mil), och hem idag från stugan(2 mil) alltså 2+1+1+2=6 mil! :D xP riktigt gött va det, jag som knappt har rört på mig på hela sommaren! x)


Fint väder va det idag med, SOOOL! :D

Jaa, har egentligen inte så mkt mer att berätta. Jag måste kolla schemat tills imorron, kanske tänka på vad jag ska ha på mig, och leta fram min mp3 + packa id-väskan. Puh. >.<

Pusshej&godnatt<3 (:


Feels like ages

Hej. Har tänkt att skriva flera gånger sen jag kom hem från skolan, men varje gång har jag gjort något annat ist. Har faktiskt hunnit med ganska mkt faktiskt! (:

Vi har faktiskt tömt nästan hela källaren, dvs flyttat ut massa möbler till garaget och upp hit. Är hur mkt platts som helst där nere! + att det känns som om det är nästan mitt rum nu när mkt saker har flyttats ut! Känns som om jag kommer trivas där nere! :D

Sen har jag och linnea delat ut information om gympan till alla hus i mitt område typ (tog ett tag, men lika bra få det gjort! xP) Sen var vi hos mormor en sväng, och så har vi varit och handlat. Jag var tvungen att följa med och välja vad för nått jag skulle ha, köpte mer nyponsoppa och mer kräm. Frågan är bara hur länge det komemr göra ont i tänderna, för nu är dom rejält lösa, och jag puttar på dom hela tiden. Så jag vet inte. >.< Fast jag börjar vänja mej vid att ha den nu, så det känns bra! (:

Sen hittade vi en tyngdlyftningsstång som hade legat i ''mitt rum'', haha :D visste inte ens att vi hade en, så nu kanske jag kan träna lite ;D haha. har 30 kilo som max, får nog börja med 10 tror jag! xD

Har kännts jättebra idag faktiskt, vet inte varför. (: har varit allmänt glad, fastän saker inte blir som jag vill! :( Men jaa, det ordnar sig nog! :D

Nu ska jag gå och bada bastu. Såå gött! :D och sen ska jag gå och lägga mej! :P (för hoppningsvis) Har ont i hela kroppen efter cykleturen runt kvarteret, bara backar hela tiden typ x) men jag ska inte klaga för jag behöver motionen. xP Hade varit gött att gå in och lägga mej nu på en gång, men aja. (:

btw så åker vi kanske till stugan imorron till söndag, och då tar jag troligen inte med mig datan :( har ju ändå inget internet till den där, men gitarren kommer räcka gott och väl kan jag lova! ;D

jaa. Sen va det nog inte så mkt mer att berätta... (:

Pusshej&godnatt<3

Sleep

Varför kan ajg aldrig hålla tiden? jag måste verkligen börja klara det! aja. Nu ska jag stänga av datan och sova.

Har inte bestämt nått tills imorron, men jag får väl gå upp tidigt antar jag!

Godnatt! <3

Första dagen

Jahopp. då var första dagen avklarad. Gick väl bra, men det känns lite konstigt nu i efterhand. Blev inte riktigt som jag hade tänkt mej precis.

Tydligen får vi inte ha kvar våran lilla grupp i franskan (vi va 8 pers förra terminen) för vi ska vara på tranäng, massa lektioner där i år! Och idrotten först på morronen på måndagar också! jaja. Måndagar och fradagar.. det betyder att jag kommer ''gympa'' varje dag. Och hjälpledare räknas dårå.

Jaa, hemma som sagt. Har spelat lite och sjungit lite, får se vad jag ska hitta på nu.

Sen är ju våra grupper i klassen konstiga, dom har gjort precis som förra gången, och då va vi itne nöjda så dom fick byta & göra om dom, hur tänker lärarna då??

BAH det blev ju itne alls som jag tänkt! jaa, men det blir nog bra. (:

Pusshej <3

Finally

Äntligen känns det ok. Nu känns det bra att det är skola imorron. Nu känns det bra igen, Till slut hittade jag något att ha på mig. något nytt, något gammalt, något mysigt något varmt. Ja det blir nog bra. (:

Nu är den enda frågan om jag ska gå eller cykla. Får se om jag kan få tag i någon imorron och se hur dom ska göra! (:

Fast det vilktigaste är att det känns bra. Det är det jag har jobbat på hela sommaren, och det kommer vara mitt största mål, som ajg måste hålla till varje pris. Allt ska kännas bra, annars får jag jobba på det till det känns bra! (:

Sova nu i 8 timmar, sen ska upp, och jag känner på mej att det kommer gå lätt! (: 

Nu ska jag krypa ner i sängen! Godnatt <3

trouble

Nu är det snart sängdags för mig. Känns helt sjukt! Ska bli gött att sova dock, riktigt gött! (:

Har ont i mina tänder, skulle inte kunna tugga även om tandställningen inte hade varit ivägen, för det gör så ont. Har tagit en ipren nu, hoppas att det hjälper! Min kvällsmat: Hallonkräm & liite mjölk.

Nu har jag kvar att bestämma kläder tills imorron, vilket inte är lätt. Har inte ens några ideer! Helt skulle jag vilja gå i mina mjukisbyxor och myströjja, men det känns inte heller rätt! Dock ska jag sova när min mobil ringer 22:22. Och nu ska jag verkligen försöka hinna så jag är färdig då!

pusshej <3


skola

Känns helt sjukt att börja skolan imorron. Det har redan gått 10 veckor lixom, och snart är det jul, och snart sommarlov igen! Gash! x)

Nu ska jag bestämma vad jag ska ha på mig imorron och så ska jag städa mer (:

puss<3

-

Skrev inget igår, för om jag hade gjort det så ahde det inte varit så kul att läsa ändå, och sen så orkade jag inte starta datan heller. Jag hatar min tandtällning. Jag har väntat på den i massa år, och visst den kanske är bra, men den ser hemsk ut. Får väl bara försöka vänja mej vid den antar jag.

Shoppade lite igår också och hittade endel kul faktiskt! brukar ju itne hitta så mkt men jag tror att jag har någonting att ha på mig på skolfotot nu, men jag är inte säker än. Vi får se. (:

Nu ska jag städa i mitt rum, medan datan laddar ner lite saker (: Planerar massa mys ikväll om jag kan få ordning i mitt rum! Ska göra om lite också så att det blir lite nytt med (: Fast jag får se. Måste få bort allt som ligger och skräpar först.

Får se om det blir nått idag med, folket verkar ju inte vara hemma, och dom som ska vara det svarar inte.. jahopp. Hoppas att nån typ ringer lr smsar snart! :P

Pusshej <3

-

Imorgon kan tågen börja rulla! ;]

godnatt <3


if you only could press pause...

Jag vet inte. Jag vet ingenting. Jag vet itne hur jag ska göra, jag vet inte hur jag ska vara, jag vet inte vad jag ska ha på mig, jag vet inte ens vem ajg är. Hum. hur ska detta gå?

Jag har förändrats. fast jag vet inte ens om det är ''jag''. just nu är jag no-makeup, myskläder& take it easy.

Jag är rädd att jag kommer dras tillbaka till hur jag var innan. och det vill jag verkligen inte! men jag antar att det är så det kommer bli. Jag kommer inte klara att vara mig själv. Jag känner det på mig. För jag är inte säker så här, jag behöver min mur. Jag vill inte bli stressad igen, alltid skynda, alltid vara nervös, alltid undra vad andra tycker, inte klara att vara mig själv.


Gash. märks det att jag e på knasigt humör? Jag vill verkligen inte vara h'r just nu. Jag vill vara ute i stugan och gå ut och spela gitarr på altanen i mörkret med bara levande ljus. det går för fort nu, jag har inte förstått att allt kommer komma tillbaka. jag är itne beredd!

If you only could press pause...


Nu måste jag gå ner och duscha. och sen måste jag bädda min säng och börja packa upp. Men ajg skjuter på det, för om jag packar upp så är det ju slutet. då bor jag ju här igen. Då är ju detta hemma, och det vill ajg inte för jag mår redan dåligt här. GAH

nej.

nu måste jag gå.

<3

VISST ÄR JAG SMART? :D

Nu har jag suttit ute ett tag och spelat. Kallt va det, satt nästan och skakade, fast sen blev röret varmt efter ett tag så då blev det bättre (: Fick kramp i båda handlederna till sist så ajg a tvungen att sluta! ...eller eg. så släckte grannarna så dom skulle tydligen sova så jag kunde inte förtsätta, men ändå lixom x)

jaa. sista natten här nu då. :( hem imorron, tandställning på tisdag. ....Om jag nu får den vill säga. Linnea trodde inte jag skulle det, för både hon och hennes storasyster har varit inne och provat ringar en gång först innan dom fick, och det har inte jag gjort, men sen ska ju jag fixa mitt underbett, och det ska inte dom, så det är väl inte samma sak, även om det är räls.

Sen hade ett av mina blåa gummiband trillat ut - som ska göra platts åt ringarna till rälsen- (eller jag tog ut det, för jag tryckte in det för mkt och så gjorde det asont!) så var jag ju tvungen att få i det igen, men jag fårsökte och försökte, men det är ju omöjligt för dom är ju så små!. till slut kom jag på det! x)

TIPS: Om något av dina blå gummiband trillar ut : Ta två ca 10cm långa tandtrådsbitar (lr annat snöre) trä igenom båda snörena till mitten, och sen viker du dom så du håller ett dubelvikt snöre i varje hand med gummibandet emellan. Sen drar du bara så gummibandet sträcks lite och så ''sågar'' du in det, som med vanlig tandtråd! ^^, sen är det bara att försiktigt dra ut tandtråden, och - TADA! :D

VISST ÄR JAG SMART? ;D

aja, nu ska jag iaf gå och lägga mej! (: Ska bli såååå gött! ^^,

Pusshej&sovgott!<3

I know I can do it, but I just don't

Nu har jag duschat och så ska jag göra kvällsmat! :P ...gissa vad? (: PANNKAKOR! :D Jaa, gott ska det bli! Men vi har ingen pannkaks-stekpanna här... :( men det får gå ändå! (:

Jaa, nu ska jag sätta fart! (:

Pusshej <3

You'll always be in my heart

Nu är jag hemma igen. Hos linnea igår->idag, för vi skulle ju till ledarmötet idag, snällt att jag fick sova där så m&p slapp köra mej. (: Va kul x)

Jaa. Nu vet vi iaf att det är 3:orna eller 4:orna som jag och linnea får hjälpa, vet inte vilka än så det känns lite knepigt. Och ledarna är helt olika, så det blir hel omvändning om vi får byta sen. Aja, det viktigaste är att vi äldre i basen har fått en egen grupp och nu har vi alex som våran ledare, och yngre har frida. (!!) :D och så slipper vi träna med våra gamla gympabarn. (:

...

Såg en person på vägen hit ut igen förresten, och kom och tänka på en sak. Det är tre personer som har betytt extra mkt för mej, som jag inte har pratat med på väldigt länge, och som jag knapt ens känner längre, men jag när jag såg den här personen så kom jag på att jag verkligen saknar dom. Det är nog inte ens en chans att jag kommer ''få dom tillbaka'' , men ja. Så nu ble jag på sånt knasigt humör igen. blah, man ska inte tänka på vad man kunde ha haft. Men ja.

hum. :/

Pusshej <3

Things might go well

HEY! :D

sorry at tjag inte har skrivit på två dar, men ja somsagt så har vi kväll & helg-internet. Så nu kans jag skriva, men kommer nog itne kunna göra det ändå för jag kommer nog inte vara här ''hemma''. :P

HAr varit i gällstad idag och på loppis, hittade lite böcker, fyra muggar, en ljuslyckta, och lite mer :D Sen va vi i skoaffärn i gällstad med och så hittade jag ett par skoor! :D Har letat hela sommaren typ, och nnu har jag äntligen hittat! <3 Dom har typ 5 cm klack, och är iofs lite mörkgröna, men det är en fin mörkgrän färg! (: och så går dom att ha både nu när det är varmt och sen när det blir kallt! :D och både till leggings och byxor! :D Jag är nöjd! ^^

Nu ska jag nog sola lite, kanske spela lite gitarr, duscha och sen får jag se! :D

Och imorron blir det ledarmöte, är såååå nyfiken på vilken grupp vi får! xP och sen hur dom har delat upp oss ''stora'' i grupper, för det funkar inte som det är nu! ^^ jaa, det får jag veta imorron! :D

nu ska jag ut som sagt.. i min fina skoor! :D .. nej jag får nog ta av mig dom tror jag faktiskt xD

Pusshej <3333 8*

-

Ingen rublrik idag heller. nope.

Sorry att jag inte har skrivit, men har inget internet på dagarna.. :(

aja, är det bara jag som tycker att det här är konstigt, men ajg måste gå och lägga mej nu! xO Vi ska tydligen någonstanns imorron (jagvetintevart) måste gå upp 8 eller nått, och m&p går och lägger sig nu så jag kan lixom inte stanna uppe! Fast jag kanske kan gå ut och spela lite gitarr på altanen?? kanske... eller kolla efter stjärnfall idag igen :] fast jag måste nog lägga mej D:


...nanja och dom åkte idag också. Igår fiskade vi och vi fick faktiskt tre fiskar! :D lite kul för dom två första fick mats och nanja på deras båda första kast xD sen va det asnära att jag fick en med, men ajg tappade den! D:

Sen har vi gjort lite annat med, saknar dom redan! :P

aja, men nu blr det iaf massa annat att göra imorron typ, och på lördag, och på söndag, och fr hoppningsvis lite folk sön-mån! :DDD får se hur detta går! :P

hihi! :D

nu måst ejag gå och lägga mej folks! :( klockan är ju bara halv 11 lixom :O gash!

pusshej <3

-

Hej, sorry att jag inte har skrivit idag, men jag hann inte hemma och här kostar internet innan 7 på kvällen, så jag kan inte va inne innan det, och sen har jag gjort lite annat också! (:

Snart kommer nanja & emmie iaf. Kul att se dom igen! (:

Kommer nog inte kunna skriva mer idag, och inte imorron innan kl 7 på kvällen isf.

Pusshej <3

24h

Imorgon vid den här tiden hoppas jag att jag är vääldigt lycklig. Och är jag det så kommer jag vara besatt. Galet besatt, mer än vad jag är nu!! xP

Jag måste bara försöka fixa ett problem. Jag måste ju vara beredd om det verkligen händer imorron. Men finns det sånna program..? Tror det.. men vad ska man ha isf??

HAHA sorry att jag inte kan säga något, men gör jag det så minskar jag mina egna chanser..! ;D

Nu blir det musik och försök till förberedelse innan jag somnar! :)

och gud vad jag längtar!! :D Hoppas att det inte bara är rykten nu då...! >.<

puss :*

You cant stop time.

Det känns som om tiden går för fort. Jag hinner inte med det jag vill. Men jag ska försöka allt jag kan att ändra på det! Och jag hoppas verkligen att jag klarar det!! (:

Imorron blir det iaf till att packa (igen) och åka ut. Så kommer det lite folk också, ska bli jättekul faktiskt! Bada ska iaf jag göra i massor. även om det regnar! xP

Jag tror det kommer bli kul iaf! :D

Nu ska jag äta kvällsmat!

Pusshej <3

My god.

Man akn bli galen på sånt här. Riktigt galen! Det borde inte finnas kändisar över huvud taget!

Nu ska jag iaf sova! (:

godnatt! <3

22:22

I'm about to make my wish, will it come true?

Hej! Idag har jag inte gjort mkt annat än att kolla på tv (OS) och spela lite gitarr. (: Sen åkte vi hem och så kollade jag på tv och så har jag badat bastu och duschat nu (: Mer än så har jag inte gjort!

Nu blir det musik och gitarr. <3 Mamma sa att jag inte fick ta med gitarren hem, och om jag gjorde det så fick jag itne ta med den ut igen, men pappa sa att jag visst fick det :D puss på han! <3 (:

Börjar få tillbaka hårdheten på fingrarna igen efter mitt två veckor långa uppehåll, gött! :D Längtar nästan till skolan börjar till gitarr och sånglektioner och gympa och allt! <3333 fast själva skolan kan ju kvitta! x) Fast jag måste vekrligen göra mitt bästa det här året! :/ bah.

ok, nu ska jag inte svämma över här mer med allt mitt babbel. x) Nu vet ni iaf vad jag har gjort idag, fastän det inte var så mkt att veta eg. aja. :P

pusshej <3

.punkt.

It's my choice

Nu har jag ätit nära 20 kräftor, hur många exakt räknade jag aldrig, men mer än 15 iaf! (:

Gott va det, men nu är jagg mätt, och skulle kunna gå och lägga mej direkt! xP Migrän har jag också, så jag ska ta en tablett och sen vila lite, sen ska jag hinna med att spela lite gitarr ute på altanen med, är så mysigt där nu med ala levande ljus! :D Fast lite kallt iofs men det gör inget! Får ta en filt isf! (:

Nu ska jag sätta mig vid brasan l

Kräftor!

Nu ska jag äta kräftor. Mums! 17 st är mina, frågan är om jag klarar av att äta så många! xP

Och så har vi vitlöksbröd med, mumsii!! (:

Åh vad gott det ska bli! :D

Pusshej<3

I want to

Har inte kommit fram till nått om bloggdesignen, skiter i det för idag, orkar inte med dt nu!

Nu är mina ögon trötta iaf, och jag hittar inga lösningar, så nu blir det nog till att hitta på nått annat! (:

Pusshej <3

Oh no!

hum. det här kan bli en intressant kväll...

nu ska jag iaf grejja lite med bloggen, får se hur det går om jag får ordning på den.. (:

pusshej <3

Who am I?

JAg ahr ingen aning längre om vem jag är. Jag har en hårfrisyr som inte är ''jag'', det vet jag iaf. Och jag hatar alla mina kläder förutom mina mjukisbyxor och några linnen typ. Vilket man inte kan ha tex i skolan... 

Och sen, mitt hår är jätteslitet igen, fastän jag klippte av så mkt, och det var bara några veckor sen ju! :O Brukar inte klippa mej mer än varannan lr var tredje månad annars lixom, och det har aldrig varit såhär innan! Skulle behöva klippa av två cm till! Funderar på hur jag ska göra :/ ska jag försöka själv, eller ska ajg gå til frisören? Och isf vilken frisör? x/

Nu måste jag ut och hjälpa till för vi ska klippa våran mobärshäck., ganska mkt faktiskt för den är så gles. Aja, intressant värre(ironi btw), men nu måste jag gå ut och hjälpa till!

Pusshej <3

-

Hade tänkt att sminka mej ikväll, och prova lite olika, har knappt sminkat mej alls sen jag klippte mig, så jag vet inte vad som passar, jag har ingen stil. Får se om jag kan grejja med det imorron (:

Spelade liite gitarr, fast jag har inga roliga låtar känns det som! :( tipps? (:

Nu ska jag gosa lite med aktten och sen ska jag gå och lägga mej! (:

pusshej <3

Distubingly true

I know I've lost you, 
though I never saw it coming.
How could I've let that happen?
Now I'll never get you back, and
It's disturbingly true.

-

Nu har jag kollat på invigningen av OS, jävla coolt va det! :D Fast jag somnade när alla gick in typ x) men så vaknade jag när sverige kom (:

nu ska vi iaf snart packa och åka ut till stugan, tror och hoppas jag. Fast vi åker nog inte än på ett tag..

...och varför måste det alltid bli såhär?

Pusshej <3


Always at the last secound...

Imorses låg jag och drog mej i sängen i unjefär 1,5h, tills jag gick upp och hoppade in i duschen. Jag trodde jag ahde god tid på mig. Sen ringde mamma och sa att jag skulle vara hos tandl. kl 10.20, INTE 10.40! och klockan va 10.10!!! Och jag ahde knappt ens kommit ut ur dushen! xO På något vis hann jag iaf. Fast tandl. stod i korridoren och väntade, men ingen sa nått även om jag va 5 min sen, fast sköterskan tyckte det var bra att jag hann ändå x) fråga mej inte hur jag gjorde bara! xD

...och ajg som inte har cyklat på hela sommaren, gash va jobbigt det var alltså, och det va inte ens några backar! :P

jaa, nu ska jag se om ajg kan hitta nått mer att äta, är hur hungrig som helst! Sen ska jag nog bara mysa och ta det lungt tror jag. Om jag inte ska göra som mamma vill och skiva gurka åt henne. Booring! >.<

jaja, får se hur jag gör! (:

Pusshej alla <3

I'm not giving up!

Idag va sandra här, vi såg på film och lite sånt :) kul! Imorron blir det way out west för henne, och jag hoppas hon får kul! :D

Nu ska jag gå och lägga mej, undrar om det blir riktigt oväder inatt som alla säger? Pappa ska dra ut alla datorer och intrnet nnu iaf, så jag kan inte skriva mer! :(

Pusshej och godnatt! <3 :*

Tired's gona sleep.

Better today in one way, worse in another. Just typicall!

Now i'm headin for my bed...

Nighty! <3

(och varför det blev på eng va för att det bara blev så. Jag tänkte så så jag skrev bara precis vad jag tänkte. :) )

((Skrevs igår))

Oopsie.

Skrev ett inlägg igår innan jag gick och la mig, vilket inte blev publicerat, så jag får göra det nu då altså.

Here it comes..

Starts to catch up on me..

Börjar fatta nu att skolan snart börjar igen, och ärligt talast vet jag inte om jag kommer klara hålla kvar allt jag jobbat upp nu över sommaren... Man kan både säga att jag har förändrats, och inte. Men jag kan falla tillbaka såå lätt. Och jag har ingen stil som ''passar''. Vill ha en ny garderob så att jag akn klara det här, känns som om det gamla jag sitter fast i kläderna... :/

nej det var inte det här jag skulle prata om eg. Nu vet jag iaf varför jag har mått så knasigt dom senaste dagarna, eller tja, jag borde väl ha väntat mig det? Nej, det var inte det jag skulle prata om heller ju! :P

Idag har jag målat i källaren! :D Så nu är färgen slut och det räckte precis! :P Jättegött! :) Imorron har jag inget att göra, borde städa rummet, har inte ens packat upp väskan sen i söndags än xP Nu är hp på iaf på stereon, så nu känner jag mig precis som hemma! <3 Blir HP-ffa/poa/3:an nu :)

Fast jag har faktiskt något jag kanske ska göra imorron, får se! :) sen funderar jag förresten på att ut och gå imorron eller nått. Behöver röra på mig, gympan börjar ju faktiskt snart! xP

pusshej <3

Ideas!

humm... nu har jag kollat färdigt på gossip girl s01, lite onväntat slut där, men ändå väntat på något vis.. :P

Har fått lite inspiration... precis vad jag behövde! :)


Time for some beautysleep? x)

...
Godnatt! :*

I know it means trouble

Dom senart två dagarna har jag inte gjort annat än att lata mig. Och det är inget jag njuter av precis.

Igår kollade jag på tv i soffan typ hela dagen från 9-23, och idag har jag snart kollat nästan hela sesong 1 av gossip girl (<3). Jag borde njuta, men det gör jag verkligen inte alls! Jag mår illa, känner mig sjuk, är allmännt deppig, har kort stubin(!), vill inte göra något, vill itne träffa någon och massa mer som jag inte orkar skriva ens. Men jag ska inte klaga, jag hade kunnat göra annat om jag hade velat, så varför väljer jag det här?

jag hoppas att det bara är en svacka, med i söndasg som djupaste grund...
I need to get up! ..but how?



I guess I understand now
that what I want only can bring trouble.
And if that will be my choice,
I know I'll have to be prepared.
But will I ever be?


xoxo
...


only I know who i can become

Har hur mkt som helst att berätta och skriva om. men jag vet inte var jag ska börja. Det blir bara för mkt och så kan ajg inte skriva om något alls.

Jag körde moppen hem från stugan igår. En sträng har gått av på pappas gitarr. Och jag glömde kabels till mp3n i stugan så nu kan ajg int lyssna på musiken i min stereo.

Jaag kan inte spela gitarr, inte lyssna på musik. Vad har jag gjort idag? Suttit vid tvn. nice >.<

Lite mysigt att det regnar faktiskt. Fast jag hade hellre varit i stugan.

JAg ger upp min nya bloggdesign snart, jag vet inte hur jag ska göra längre, men jag får väl ett ryck snart igen och fixar den.

Nu ska jag se om jag kan hitta ett program till min dator :)

pusshej <3

my future

har tänkt lite, och jag tror jag börjar komma på vad jag vill. Känns som om jag måste välja gymnasium imorron typ, och jag vet inte alls vad jag ska välja! Men jag vet lite som jag vill göra iaf.

Ingen idee att skriva ut det här om det aldrig händer, så det ska jag inte...

Är på funderar-humör. Mp3n i högsta hugg. Just nu längtar jag tills skolan börjar.

...eller inte på ett sätt!

yey!

Nu är jag glad! men först ska ag berätta att jag bara satt och spelade sims2 igår typ hela dagen, när vi inte hade småbarn på besök vill säga xP gulliga är dom! :D <3 (men busiga!! xP)

Och idag har vi varit i gällstad och shoppat! :D Pappsen betalade mina svarta ballerina-foppatofflor och så köpte jag et linne och en mysig filt! <3

Nu har jag ätit, och ska vila lite och kanske kolla på film :)

pusshej <3

Solen skiner även när det är mulet.

Även om det är dåligt väder idag så är jag väldig glad över att vara här! :) Igår solade och badade jag massa när vi kom ut, och vi va här i rekordtid igår! Vi åkte hemmifrån mindre än en timma efter att mamma och pappa kommit hem! :)

Fast det kunde inte ha skadat med fint väder idag också iofs! :P

Nu ska jag hitta på nått kul tänkte jag! x)

pusshej <3

Bada!

Håller på att packa nu, längtar såå! ska springa bort och bada på en gång xP

ah, måååste verkligen stänga av nu och ta mej i kragen! x)

<3

Solförmörkelse! :)

Mamma ringde och sa till mej att jag skulle gå ut och kolla på solen vid 11-tiden, och sen runt 11 ringde pappa och sa att jag skulle gå ut i garaget, och så sa han vart jag skulle gå och då hängde det en svets-skärm där! :) Den har jag suttit och kollat på solförmörkelsen igenom, hur coolt som helst! :D kort har jag tagit med, får se om det går att förstora upp för just nu ser det bara ut som en liiten prick, fan att jag itne har 70-300! >.< skulle köpt det i jnkpng! :(

aja, nu ska jag packa ner datan och allt annat och så ska jag ut och sola och vänta på mammsen och pappsen, så är jag färdig när dom kommer så kan vi åka! :D

Katten har jag fångat in och gett mat, så nu får hon stanna inne tills vi åker! Så slipper vi tiden det tar att fånga in henne sen :)

jaa, nu vill jag ut i solen så jag får skynda mej att packa! :P

pusshej <3

RSS 2.0