Värt att tänka på.

Jag hatar verkligen mina föräldrar ibland.

Tex. när de säger till mig att städa i mitt rum, fastän dom inte heller har det städat och fint inne hos sig, när dom sager att jag ska göra vad dom ber mig direkt när dom ber mig, fastän dom aldrig gör det när jag ber dom om någonting, eller när dom säger att jag inte ska skjuta upp saker utan göra dom direkt så dom är gjorda, men dom själva skjuter upp saker.

Och när jag väl sen kommer på dem med att göra/inte göra dom här sakerna som dom alltid tjatar på mig om, och jag säger det till dom, så blir dom helt rasande och galna. DET HATAR JAG!

Har dom verkligen rätt att säga åt mig att städa när inte dom gör det? Har dom? Nej. Det tycker inte jag!

Om du alltid har fint och städat, alltid gör saker direkt när du bli bedd, osv. DÅ tycker jag att du har rätt att be andra göra samma sak.

Men då kommer vi till det svåra. Kan jag säga til mina föräldrar att dom måste städa, när inte jag gör det i mitt rum? Nej, det kan jag väl inte i så fall? :P

...så då måste alltså jag börja städa i mitt rum för att ajg ska kunna klaga på mina föräldrar?. Ja, då får jag väl göra det! (: Eller så får jag låta bli att klaga helt enkelt! xP

Bra tankeställare är det varjefall, för det retar gallfeber på mig när dom klagar, men gör samma sak själva! (:


...om dom bara ville lyssna på mig när jag försöker säga det här till dom! ... :P

till sist: Vad tycker DU? (: Håller du med mig, eller ser du annorlunda på saken? (:

Pusshej <3


hej.

hej. ja.... nu glömde jag vad jag skulle skriva. Dumt!

Är visst mat nu. Äter nu då så kanske jag kommer på det (:

puss<3

I give up.

Nu ger jag upp. punkt. Jag orkar inte bry mig. Nu ska jag fokusera på annat ett tag och se om det funkar. Typ skolan, och musiken. Så får jag se.

Men mest ska jag fokusera på mig, vilket jag inte har hunnit med på ett tag nu. Jag måste hinna tänka, känna och komma underfund med massa saker. Ja.

Nu ska jag sova. Är jättetrött fastän jag sov länge igår natt.

Får se hur det blir imorron. Kanske träffa lite folk? Förhoppningsvis. Kanske. Kanske.


Pusshej <3

lappsjuka.

Nu har jag varit hemma i tre dagar utan att träffa någon annan än m&p på kvällarna. Snart blir jag galen! Kan inte någon komma och rädda mej? Ok. Så drastiska metoder behövs nog inte, men jag måste verklien hitta på något eller träffa någon snart! gash.

Jo. Idag har jag städat hela min garderob, jag har dammsugit typ halva överväningen, och nu ska jag packa upp böcker. Sen har jag inte mkt mer att göra faktiskt! eller jo. massa saker till skolan. blä. men ajg måste!

Så om jag gör allt det här idag/ikväll, så har jag inget att göra imorron och då kan jag ju hitta på nått med nån! (: om ajg nu hittar någon som är ledig och villig. och gash missförstå inte det. x)

Nu ska jag ta chansen och följa med m&p och handla. Wihoo vad kul, nej men jag kanske ser lite folk iaf, och det är precis vad jag behöver! :P

pusshej sålänge <3

going forward.

Jag skippade garderoben, men nu är det mkt mindre saker i källaren iaf. Gött. 

Sen har jag badat bastu och duschat med så nu blir det till att äta kvällsmat och sen blir det garderobrensning för hela slanten! :P

Och jag ahr bestämt mig!. JAg ska ändra på det här nu, jag måste! (:

Pusshej och god natt <3

hey!

Idag har det inte heller blivit mkt gjort, men ajg jobbar på det! Har iaf packat ner sakerna nere i en låda, och så ahr jag spelat lite gitarr med! (:

Förresten så är typ alla mina kläder nere i tvätten, och ändå finns det inte en chans att få in ett enda klädesplagg till i garderoben som den är nu! haha! + att den nya garderoben jag ska ha där nere sen säkert kommer vara mkt mindre! :P Så nu har jag plockat ut mina lådor i garderoben och ska försöka fixa plats till kläderna som ajg faktiskt använder! x)

Nu ska jag försöka fixa det här, och sen ska jag försöka dra med m&p ner i källaren för att få ut allt skräp ur rummet! :D Kanske riva fördigt gadreroben tom.

Sen ska jag ha lite fuffens för mig hade jag tänkt och rita lite på både väggar och golv där nere, haha det blir kul! :P Fast det blir nog itne idag... får se vad ajg hinner! :)

Pusshej <3 

.

Nu är garderoben utriven nere i källaren. Rummet blev mkt större, + att jag börjar att ändra mig om vad för färger jag ska ha. Får inte ha för brottom innan jag bestämmer mig! (:

jaa. idag har ajg väl inte gjort så mkt. Det belv inte mkr gjort med designen, för jag kände att jag inte hade tid, och man måste ju komma in i det för att fatta alla koderna igen lixom. ja. så idag har det inte blivit mkt gjort, får se hur det blir imorron!

Nu ska jag stänga av datan och se om jag kan göra nått bra innan jag går och lägger mig. Så dagen inte har varit förgäves menar jag, haha ;D

pusshej <3

ps. i miss you, i love you & i hate you! du är konstig och det är jag med.

(tolka det som du vill) ds.

Donno.

Idag vet jag itne vad jag ska göra. Antingen kan ajg städa hela mitt rum, men jag saknar inspiration. Eller så kan jag rensa hela mitt rum, fast då måste jag städa först. Eller så kan jag göra skolarbete, men hur kul är det? Eller så kan ajg gå ner i källaren och sätta mig och spela gitarr i mitt rum, men det är inte heller så lockande!

haha.

har ganska så stor lust att ge bloggdesignen ett nytt försök, men det känns som om andra asker är viktigare, jag borde göra något annat. men nu blir det ett snabbförsök på designfronten ist då! :P

pusshej <3


Tranan Cup

Kul dag, jobbig dag. Men ändå underbar dag! :D Har varit helt ok, det gick bra på trampett med dåligt på tumbling. 4/? på trampett och 19/20 (xD!) på tumbling. Inte så lyckat kanske, men ändå! x)

Men nu är jag trött och ska gå och lägga mej. Får se vad jag hittar på imorron. (:

Pusshej <3

btw, loooov! :D

<3

Ärligt talat så var jag helt lost. Och är väl det fortfarande, men i mildare grad. JAg får ta en dag i taget, och göra det jag tycker är rätt, så kommer allt bli bra! :D


Snart ska jag göra pannkakor, och sen ska jag packa tills imorron. Heldagstävling i hallen! :D Kommer bli jättekul, även om jag inte är i det bästa laget, så får jag ändå vara med och jag har lärt mig så mkt sen sist! :D


Jag ska glra det jag tycker är rätt, så nu ska jag gå ifrån datan och städa mitt rum! :D


btw så har vi varit och lånat tapet-prover på färg-affären nu! :) så nu händer det saker iaf! ^^, Jag LÄNGTAR! ...har jag sagt det innan? :P


Pusshej <3


no better.

Det är inget bättre idag. Jag borde städa mitt rum, och göra alla läxor jag måste göra. Men ajg kan inte. Och jag kan inte förklara varför jag inte kan, för det vet jag inte.

Allt är hopplöst, fast det borde verkligen inte vara det. Hur kan någonting vända uppochner på ens liv såhär? Det är inte klokt ens! Och jag har det nog lätt mot andra. Gash, hur ska ajg klara mig? Man kan ju börja undra!

Just nu går alla tankar ''tänk om jag hade'', men det kan jag ju itne ändra på nu eller hur? Så varför tänker jag ens så? Jo, för att allt hade varit mkt lättare ''om jag hade''.

Och nu vet jag itne ens längre vem jag är, eller vem jag vill vara. Jag är helt lost.

puh.

Så nu bestämmer jag mig för att göra någonting åt det jag kan göra någonting åt ist för att sitta här och tänka på vad jag kunde ha gjort, men som ajg itne gjorde. iatället ska jag ta tag i det jag akn ta tag i idag, så jag slipper tänka imorron, tänk om jag ahde gjort det igår! :D

Och tänk om det kommer funka! (*håller tummarna*)

puss <3

Possitivitet, tack!

Det är svårt att vara possitiv när man kommer på en massa negativa saker hela tiden. Men jag försöker.

Fortfarande inget övande till no-provet. Det kommer gå super-dåligt. Jag hatar elektronik.

SEn är det en massa andra saker med, men att räkna upp dom gör det ju bara värre! Så nu ska jag gå och lägga mej, läsa lite till provet kanske...

ja, pusshej <3

Bien.

Just nu känns det bra. Kom på att jag har en hel vecka snart på mej att tänka på saker. Fast kanske har jag itne en hel vecka för mig själv, men det känns bra att tänka så iaf.

Har fixat lite saker. Känns bra. Endel saker är röriga, som mitt rum tex. men det fixar sig nog. Endel saker måste få vara ett tag innan man tar tag i dom.

Har spelat lite idag, gick sådär men nu ahr jag kanske en låt iaf. Kanske....

+ att mitt hår börjar bli långt igen! :D Känner det på ryggen nu igen såå gött! Ska hålla det nu och försöka att inte blondera mer, fattar inte varför jag ens gjorde det när det var så bra innan. Gash! Men iaf. (: Nu vet jag ju!

Nu ska jag lägga mej, behöver min sömn. Resten blir lättare att fixa imorron om jag är pigg! (:

pusshej <3

things r changing.

And I don't know if there good or bad.


måndag.

sov nästan 10 timmar inatt, och ändå är jag astrött.

gick bra idag, bara alla läxor och annat jobbigt som stressar mig för jag puttar undan allt för att slippa,  och som sen hamnar på hög. Så jag får väl börja med det nu och så kanske jag kan lägga mej tidigt ikväll med.

Camade lite med nanja nyss, saknar henne! <3 tydligen har hon piersat sig, gash det måste jag ju få se! Hoppas vi ses snart <3 innan du förändras så mkt så jag inte klänner igen dig sen x) haha

jaja. Mitt rum ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig, och jag menar det verkligen! Det var längesen det var såhär stökigt, för nu har jag inte ens någon koll på vad som finns var! :O

ännu en anledning till att gå från datan. hum...

btw så ahr m&p rensat ur garderoben som ska rivas i källaren medan jag var borta! :D

Pusshej <3

Things change.

Nu har jag inte skrivit på länge, men tiden går så fort så jag har inte hunnit! xP

I helgen har jag varit på konfaläger, gött att vara fadder i år, och jag ångrar inte att jag åkte med! (: Lite omväxling lixom, eller som pappa sa: Se det som en livserfarenhet. haha.

Things change! Jag vet inte, men det känns som om saker ändras så fort. Kanske för fort? Eller ?

Ok, inget babblande, nu ska jag antingen städa mitt rum (och packa upp), göra läxor eller sova. Det senaste är väldigt lockande kan ajg ju säga! xD

får se hur jag gör, blir nog troligen lite av varje. Nödstädning, liiiite läxor och sen sova.

ah pusshej <3

Intressant.

Jag vet inte. Jag tänker på så mkt på en gång nu, så jag vet inte ens vad jag ska skriva.

Klockan är elva. Jag har suttit här ett tag. Letat bloggar med intressanta designer, men jag hittar inga, tråkigt nog. Antar att jag letar på fel ställen...

Imorron ska vi troligen stänga stugan för vintern, ska bli skönt så kanske vi kan få tid att börja i källaren ist. Vill ju flytta ner så fort som möjligt lixom! (:

Inget av det jag vill få gjort blir gjort, det måste jag verkligen jobba på! SKa gå upp tidigt imorron och städa mitt rum, eller ska försöka iaf! Blir total-städning isf.

Och sen är gympan flyttad och förlängd imorron. Från halv 7 till 9. Ganska sent, men en timma längre än vanligt! :D Jag ska köra rondat-flickis själv imorron. Fan måste träna mer om jag ska klara allt jag viull till tävlingen, måste verkligen försöka hinna med det! Hur i hela ska jag klara detta? Det blir ju alltid fel. Jag måste bevisa iaf för mig själv att jag kan. Jag måste, jag vill såååå gärna. Men ändå fastnar jag alltid med allt onödigt.

Så nu ska jag gå och borsta tänderna, bära in datan till mitt rum, släcka alla lampor överallt, och försöka att inte väcka m&p. Gash va gött det hade varit om jag hade bott i källaren! Då hade jag inte behövt oroa mej över att väcka dom. Jag kan sitta uppe hur länge jag vill, gå upp hur tidigt jag vill. Måste verkligen få flytta in till jul!!! (:

Gash, tänk! Nytt rum, ny blogg. Allt kommer bli helt annorlunda! Mitt liv kommer faktiskt förändras!

Ibland funderar jag på hur mitt liv hade sett ut om jag hade haft en egen lägenhet, handlat själv och gjort min egen mat. Hade jag då gått upp tidigt varje morgon och gått en promenad, som jag längtar efter? Skulle jag gå och lägga mej i tid? Skulle jag äta nyttigt? Skulle jag? Eller skulle jag skita i allt och bli en soffpotatis som äter skräpmat, godis och chips hela dagarna?

Ärligt talat. Det tiden som jag har mått som bäst dom senaste åren var faktiskt i somras. 3 veckor, träffade knappt någon annan än m&p. Inget smink, inga obekväma kläder. Jag brydde mig om hur jag såg ut, men jag gjorde mig inte till med smink och sånt. Jag vande mig vid hur jag ser ut. Efter dom 3 veckorna kunde jag gå utan smink i affären, något som ajg aldrig har klarat innan. Jag gick utan mitt ''täck-lypsyl'' på läpparna, dom fick vara röda. Dom fick vara som dom är, och jag vågade visa det med.

Gash, om det alltid kunde vara så, men då ahde jag ju tid nästan all min tid de 3 veckorna gick till att ta hand om mig själv. Jag lyssnade på musik, spelade gitarr. Det var underbart! Även om jag kände mig som en ensam liten jag vet inte vad ibland, så har jag nog inte mått bättre än vad jag gjorde då på väldigt länge!

Kan ju säga att jag har förändrat väldigt mycket som person. Iaf tycker ajg det. Jag ser både mig själv och andra männsikor på ett annat sätt. Jag ser livet på ett annat sätt.

(och jag vet inte ens varför jag skriver allt det här)

Tydligen så är inte detta mitt vanliga babbel. Det tycker inte jag iaf. JAg skriver lungt och mina tankar är fokuserade på en enda sak; det jag skriver. Jag stressar inte.

Jag antar att ingen orkar läsa allt det här, men om du har läst, så vet du. eller nu vet jag inte vad ajg ska skriva, men jag har skrivit från hjärtat nu. Det kanske låter dumt, men jag brukar skriva direkt från hjärnan, och då blir det rörigt kan jag lova!

Men i hjärtat är allt klart som... ja, vad säger man nu igen?........ korvspad! Klart som korvspad! Så va det! :P

ja. nu blev det hemskt tomt i min hjärna.

Pusshej, vi ses imorron! <3

Lördag.

Idag åkte familjen till Gislaved. Mammas kompis som har bott i Spanien i ett antal år har varit ''hemma'' ett tag så vi träffade henne där och handlade och åt tillsammans. Har aldrig träffat henne innan (som jag minns) så det var kul att träffa henne eftersom mamma och hon brukar brevväxla när hon är i spanien (:

ja. Vi köpte golv till hallen i källaren idag med, jag tror att det kommer bli jättefint! (: Fast jag hade velat kolla mer på tapeter och saker till mitt rum, men alla dom affärerna var stängda och dom som inte va det hade inget sånt.. :(

Sen åkte jag till Linnea en sväng, kollade på hennes nya fiskar och så, var jättelängesen jag va hos henne senast! :P jaa, så nu 'r jag hemma igen. Har jättelust att fixa med min design, men jag vet inte var jag ska kunna få hjälp! :(

Fast jag ska kolla på stjärnor på is nu. Mamma och pappa ska det iaf så jag kollar nog med! Kanske tar med datan ut... (:

aja, ha det bra, för det ska jag! (;

Pusshej <3

Ps: I'm trying, I'm lurning, and someday I'll know it all! (:
(ursäkta!)

Till nyår.

Sitter och trixar med min nya design nu. Gash nu försvann content! xD haha jag vet itne ens vad jag gjorde :P

Men jag lär mej endel faktiskt, riktigt kul! :D Jag är nästan helt fördig med själva designen på bloggen i HTML. Eller basen dårå. typ menyerna och så. Sen själva designen och färger och textstil och sånt har jag inte ens börjat tänka på än, men det kommer! (:

Jag vill iaf ha den nya bloggen klar till nyår. Så kan jag börja där 1/1-09! :D Visst låter det kul!? ^^, så har jag ett bra datum, och så hinner jag förhoppningsvis att fixa färdigt allt tills dess, och dessutom så är det ju som en ny del i mitt liv. Lixom sista terminen i 9-an, betyg och allt och sen gymnasium lixom! :D Ja, så då kan jag få med allt viktigt där! :) Som en ny start! (:

ja. jag babblar som vanligt x) men jag tycker inte att det gör något, för ingen läser ju här, så jag skriver mest för mig själv så att jag ska komma ihåg sen (:

ja, och så ska jag ju skriva lite om mina prao.veckor med, det har jag ju inte gjort än, men nu har jag inte tid (: ska fixa lite mer med designen, se om jag kan fixa det jag sabbade och sen fixa lite i mitt rum (:

Till nyår va det iaf! :D

Pusshej <3

inspiration <3

man får verkligen inspiration av att praoa på musik(kultur)skolan! :D Hittills så vill jag lära mig piano, tvärflöjt, trummor och så funderar jag tillockmed på att hoppa in på teater haha! xD Jag som suger på sånt och blir helt..... ja, vi lämnar det tror jag. x) men det kunde nog vara bra att öva bort typ scenskräck och sånt! :P

jaa. Just nu så spelar jag ur min gamla gitarrbok. Typ dom allra färsta låtarna typ lilla snigel och sånt xD fast jag lär mig tonerna och vad dom heter och var dom sitter och sånt, tack var lisbeth idag då! :D och så ska jag lära mig att spela piano har jag bestämt! :D Frågan är bara när var och hur! :P

jaa, vi får se hur detta går, jag kan ju inte börja spela tre nya instrument + börja på trummor efter två dagar! Hur kommer det då se ut efter en hel vecka? xD

oh my god. nu lämnar jag det här tror jag xD

....

ja. designen orkar jag inte med idag för jag måste få tag i någon som kan hjälpa mej och det kommer nog bli lite svårt :/ jaa, men vi får se hur det går! :D

Ska nog fixa photoshop sen till min data, har inte gjort det än! Men pappa måste hjälpa mej och han stack och handlade nyss. Är glad att jag slapp åka med för jag har mina glasögon på mej för linserna cp-ar! Sååå intressant, men ändå! xD

ja. Mamma är på gekås, också intressant, men hon kommerhem med hår-inpackningar till mej <3 puss på henne för det! :D och tydligen några tights med. dom jag har köpt har ju varit sådär bra och inte riktigt vad jag har velat ha precis, så jag hoppas att mammsen har mera tur! :P 

nu kom pappa! :D så när han kommer ska han hjälpa mej med ps! :D och då kan jag snart börja med lite styling till bloggen! :DDD hihi! :*

ja nu blev jag på bra humör! :P Varva gitarr med Photoshop och design, då blir det lyckat tycker jag! ;D

, pusshej <3

.

hej. första dagen på kulturskolan idag gick bra. :D Dom är väl lite som dom är lärarna antar jag, men det går bra iaf (: dom är snälla, men har lite konstig humor och gör lite som dom vill  xD och sen så man vet aldrig var dom är, eller om dom är där dom ska x)

ja. sen var jag i borås och fixade min tandställning som har skavt i en vecka nu. Sååå gött att få bort det vassa! Sen blev det lite shopping med (:

ja. ska faktiskt försöka kolla på alla skolsaker som jag har tagit med hem nu, har ju massa prov snart och sånt. gah! >.<  jaa... är inte mkt mer jag har att säga....

Vill lära mig piano och tvärflöjt! Kanske lite grunder på trummor med, typ lite enkla saker! (: fick kolla på trummor och tvärflöjt idag, så det är väl därför antar jag x) piano blir det imorron (:

jaa, godnatt då! (:

pusshej <3

gah!

Ska stänga av datan för ikväll alldeles strax, tänkte jag skulkle uppdatera lite här först bara (:

Ja. gympan gick bra, jag körde rondat-flickis själv, men sen fick jag typ ont överallt och sen kunde jag inte koncentrera mig till 100% så då gick det piss. såå typiskt! Men ajg ska iaf försöka lära mig flickis-flickis till tävlingen, och kanske handvolt frivolt! :D fast då måste jag stretcha och massa så jag klarar det också! (:

Stretchade massa när ajg kom hem innan iaf. I över 30 min! Hoppas att det gjorde någon nytta xP Jag har ju bestämt mig för att bli vig nu så ^^,

Ska stänga av datan nu då, gå och duscha och sen hoppa i säng. Måste upp tiidigt imorron, har gått upp 9 senaste veckan, och imorron ska ajg vara på skolans parkering 7:40 för då åker jag med några av musiklärarna! Ska bli jättekul den här veckan faktiskt (: hoppas på det iaf! :D men problemet är hur jag ska orka upp imorron, så jag msåte lägga mej tiidigt! :P

ja. har inget mer att säga nu iaf. Har fixat lite med designen, men jag fick problem som vanligt! Nu är frågan hur jag ska få hjälp med det.... aja, det fixar sig nog! :)

Pusshej&godnatt<3

min söndag.

gudstjänst idag dårå. har inte varit där sen konfirmationen, kändes helt konstigt med en helt ny grupp konfrimander, känns som om vi fortfarande är det! :P

ja. var ju där för att bära ljus. jag och linnea gjorde det, eftersom konfrimanderna inte har kommit igång med det än, för sen ska ju dom göra det (:

jaop. sen hälsade vi på mormor och visade henne den nya bilen (: ...har jag berättat att vi har en ny bil förresten? :D den är iofs begagnad, men den är jättefin, och för oss är den ju ny :P en grön santa fe, vad för märke det är vet jag inte xD

jaa, gympa sen. jaop, detta blir min dag. men nu ska jag fortsätta på min design! :D har lite problem med endel saker tror jag :/

jaa, det är bara att sätta igång :D

pusshej <3

Wihoo!

Nu går det framåt med designen. Idag har jag kommit på en egen design som jag inte har sett någonstans innan, känns jättekul! :D Får bara hoppas på att det blir lika bra som jag hoppas dårå ;D

jaa, nu måste jag sova, ska upp tidigt imorron! typ halv nio! :(

men ja. nu ska jag sova iaf! :P

Godnatt <3

-

Jag har migrän. Borde stänga av datan, ta en ipren och gå och lägga mej, eller borde gjort för över två timmar sen. Nu är det ingen ide att göra det innan idol är slut. gah. fast jag vet inte om ajg klarar det mkt längre!

Robin va iaf bättre idag, mkt bättre! :D han måste bara lära sig att släppa loss! haha :P ja, men då tror jag att ha kan bli riktigt bra! (:

ja. sista dagen imorron på praon. puh! då ska jag nog skriva lite om det här med när jag kommer hem, men jag orkar verkligen inte med det idag.

Har hållt på med designen idag till nya bloggen, eller tja med ideer och sånt, försökt lösa endel problem typ. (:

nej nu klarar jag inte migränen längre >.<

bye!

Bläh

Jag är både ledsen och glad, trött och pigg, upp och ner, in och ut, hit och dit. Just nu vet jag itne vad jag känner ens.

Jag vill  ha en ny design till bloggen. till en ny blogg. till min nya blogg. börja om på nytt. jag känner det nu, jag måste nog börja om på nytt. från början.

Frågan är bara när jag ska få tid att fixa en ny design, komma på hur jag ska börja på min nya blogg. Hur jag vill ha den, hur mkt jag ska skriva, och om vad. För just nu gillar jag inte min blogg, den är helt ointressant, jag vet. men jag orkar inte anstränga mej längre.

ja.

jag lär mig. jag förändras. om det är till det bättre vet jag inte, jag är gladare iaf.

Jag är inte nöjd med hurdan ajg är, men personen som jag vill vara har mkt mer problem än vad jag har idag, så ibland undrar jag om det är värt att bli den som jag vill vara.

puh. om ni nu kan få ordning på allt det där så...

pusshej <3

RSS 2.0