Första advent.

Första advent idag, det känns verkligen inte som om det är julens tid än, den har kommit alldeles för fort och tränger sig på! Just nu är jag väldigt stressad, men har kommit på att efter lucia så är allt över typ, och då vet jag inte vad jag ska ta mig till nästan. Jag längtar faktiskt tills allt är över!

Nu är rummet näästan klart, det enda som är kvar att göra är att fixa taklist, måla dörren och få in mattan. kommer bli SÅÅÅ fint!! <3

Tänkte bara räkna upp vad jag har att göra nu då...

Imorron är det bad, kommer få mint 20 kallsupar som vanligt. >.<
Sen har vi So-lektion där jag borde lämna in en uppgift om USA som jag knappt har kommit halvvägs med.
+ jobba med den förhoppningsvis när jag kommer hem
+ mammas konstutlottningssak som jag ska föja med på tydligen. :/

Sen på tisdag är det gymnasiebesök här på gymnasiet, får se hur det går, kanske klarnar det hela lite?
Hjälpledare på kvällen.

Onsdag = Juluppvisning på gympan. Luciatåg och sen matta/hopp. Ska köra två flickisar förhoppningsvis :P

Torsdag... ?
Inlämning eng upsats som jag inte börjat med än.

Fredag.
Skolbio
So-prov?

Helg.
Förhoppniongsvis flytta ner till mitt nya rum. <3
Åka till ikea eller  nått och köpa garderob (?)

Och nästa vecka är det bara en hel hop med saker på fredagen.
Lucia i skolan (måste lära mig alla texter!)
Musiktävling (som jag måste öva som en galning till!)
+ Idol-final!!


SEN är det HELT TOMT i min kalernder, fatta GÖTT? x)

Ok, jag vet att jag gnäller, men klockan är halv elva, jag har inte gjort några läxor som jag borde gjort. Vi har bad imorron, jag har inte packat. Jag har inte bestämt vad jag ska ha på mig imorron. Jag har inte städat mitt rum, jag vill bara lägga mej ner nu och somna med kläderna på.

Nej, jag ska inte tänka på allt som ska göras. Så nu stryker jag det! xP

japp! Nu ska jag leta fram min bikini och packa min väska. Sen ska jag sova som en stock i 8 timmar och sen ska jag vakna och kolla på julkalendern. Det läter som en bra ide tkr jag! x)

Pusshej och god natt! <3

All I need is you.

tapeter.

snart är tapeterna uppe, sen är det bara golvet som saknas typ! :D

nu måste jag ta hand om maten! :P

Pusshej <3

mod

jag är _feg_

nu ska jag gå och sova.

godnatt <3

I just can't... (?)

They say...

They say it takes a minuit
to find a special person,
an hour to appreciate them,
a day to love them
but then an entire life to forget them.

<3

Je ne sais pas.

Jag vet inte.

Om allt bara kunde vara lätt, men det är det ju bara inte. Och jag tror att jag gör det ännu svårare för mig själv ibland. Men jag jobbar på det, eller försöker iaf.

det är min lilla balansgång, och än vet jag inte om jag ska ta ett steg framåt eller bakåt. Kanske trillar jag, snart måste jag ta ett steg innan jag faller, men även då kan jag trilla, eller så kommer jag säkert över, antingen tillbaka eller till andra sidan.

Det är svårt, fast egentligen inte. Jag funderar för mycket, men skulle ändå behöva fundera en hel massa för att komma fram till något.

Jag får ta en dag i taget helt enkelt! (:

OMG, ja. En dag i taget. Hoppas bara att jag hinner med allt! PUH!

Pusshej <3

.

Det finns så mycket jag skulle kunna skriva om. Det finns så mycket jag skulle behöva skriva av mig, men varken tid ork eller mod finns att göra det.

Just nu står jag och balanserar. Jag kan ta ett steg fram, riskera att förlora allt. Det jag är mest rädd för är faktiskt att förlora mig själv, men den här balansgången har nog redan splittrat mig. Eller så kan jag ta ett steg tillbaka och ta det säkra före det osäkra. Just nu skulle det vara riktigt skönt att göra det, men jag vet att jag kommer ångra det. Jag vet att jag någon gång måste ta steget framåt, men jag tror inte att jag är redo än.

gash. just nu är allt jobbigt.

Jag är trött, tjurig, stressad, kluven och allt. Och det går ut över alla andra, och jag hatar det! :( Jag har riktigt svårt att vara pigg och glad, jag går som i dvala.

Jag hoppas att det går över snart bara...


Imorron har jag franskaprov. Nu ska jag gå ner och duscha och sen ska jag öva lite och sen sova. (:

Just det, jag klippte mig idag med. Hände inte så mkt. klippte topparna lite bara.

Åh skulle bara vilja gå och lägga mig direkt, men nehe det går inte. Jag måste. Jag hatar måsten.

Jag skulle kunna skriva hur långt som helst känner jag, för jag har hur mkt tankar som helst idag.

awh.

Pusshej <3

I love you,
I want you,
I need you...

I hate you.


.

hej igen.

Just nu väntar jag på att pappa ska måla klart nere i rummet så att jag kan få vara där nere och sjunga lite. (:

Ska nog ställa in att vara med på musiktävlingen den 12:e, har ingen tid att öva ändå, och har inte ens låtar än. Får nog bli nästa år isf ... :/

Imorron får vi nog veta vem som blir lucia (sa jag det innan?) Jag ställer in mej på att det inte blir jag. Det blir inte jag, ok? Det hade varit kul, men det blir inte jag! Jag har ju redan sjungit solo på den scenen, så det hade varit kul att få göra det igen och göra det bättre den här gången, men det blir inte jag! ok!?

Jag ska övertyga mej själv nu så att jag kan bli glad för den som blir, för man vill ju inte bli besviken lixom! Men gash. Det är så patetiskt. Det blir inte jag!

(vilka problem jag har.)


mm. Sen skojjade min lärare idag om att vi fick läxa i att lägga oss innan kl 9 idag, och jag känner fan nästan för att göra det! Men jag vill ner lite till rummet först, sen ska jag sova! (:

Har lust att läsa lite sen med, har massa lånade böcker som jag måste lämna tillbaka snart + lite andra som ligger och väntar på mig (: Får bli en läsperiod snart igen tror jag! :P

Åh vad jag längtar till skolan tar slut nu! Jag önskar bara att jag hade mer ork över för skolan, tid över till det jag vill göra. Tid att börja en ny period i mitt liv. För jag vet att den kommer, och jag vill vara beredd, vilket jag inte är just nu. Men jag har heller ingen tid att lägga. All min fritid går till göra om rummet i källaren just nu, förutom gympan, läxor, sång och lite dator. samtidigt som jag försöker passa in att hitta på saker med kompisar och massa annat som ajg skulle vilja hinna med! :(

ja, nu ska jag gå och kolla om pappa är färdig snart :P

Pusshej&godnatt <3

without music life'd be so boring

blah!

Allt går fel just nu!!! :@

ok. när bloggade jag senast? ...i lördags typ? ok. jo halegen var bra, har haft massa kul (: och hunnit med massor också! :D Det brukar vara tvärt om! :P


Idag hade vi dans på idrotten, street-funk'en var booring till tusen, bara gamla steg, inget kul alls, och buggen var katastrof. ok, sorry, men jag gillar att dansa, men i skolan funkar det bara inte. aja.


Ganska soft dag ändå. NO-provet gick asbra, skrev så jag fick kramp, gjorde verkligen mitt bästa! (: Kosmos var verkligen kul att jobba med! :P detta gick liite bättre än elektroniken... xP haha


jaa. Nu har jag bestämt fondtapet till mitt rum, den är beställd, och så har vi köpt färg till dom andra väggarna, fast det kommer se ut som tapeter det med eftersom det är tapeter under (:


jag tror att det kommer bli jättefint (: Fast det är lite stressigt just nu, men jag hoppas att ha flyttat ner till jul :D


...kom just på att bloggdesignen har stått mer eller midre still dom senaste månderna, får se om det hinner bli klart till nyår... det finns en risk att det inte blir så nämligen.. :'(


aja, nu ska jag göra kvällmat. M&p är nere och fixar i källaren så det blir jag som ska göra det (: Ska blii sååååå gott! :P


Pusshej <3


-

howdy. Idag mår jag konstigt, som vanligt på helgerna. :(  Har ingen lust att göra något över huvud taget, fastän jag har MASSOR att göra egentligen. tex städa, göra läxor, bestämma tapeter, färg osv.

Men jag är förlorad i tankar.

Nu måste jag göra något innan mamma blir helt galen!

Pusshej <3



All I want for christmas...

I need you.

Hej. jag vet inte varför jag skriver egentligen :P Har inget att berätta.

Robin är kvar i idol iaf, jag blev glad! :P Och alice är kvar med, hon har exakt samma musiksmak som mej! ^^,

Nu ska jag kolla färdigt på idol eftersnack snart och sen ska jag gå och lägga mej.

justdt. vi va och kollade på ännu mer tapeter idag och har lånat prover från ett annat ställe. Nu tror jag att jag kan bestämma mej snart (:


Imorron ska vi nog fixa lite i källaren tror jag (: kanske hitta på nått annat med.


...och så va det läxorna med ja. ...


men nu börjar eftersnack igen!


Pusshej <3


hej.

Idag är en dag. Den är dagen har jag haft so-prov. Det gick sådär. Den här dagen har jag även haft sånglektion, vilket gick mkt bättre än so-provet.

Jag borde göra läxor nu, får se hur det går med det.

Blir nog hemmakväll idag, lite tråkigt! Vill hitta på nått! :( Men jag behöver nog vara hemma tror jag.

nu ska jag göra nått tror jag. Vad vet jag inte. Sova hade behövts. Läxor är tråkigt.

ja.

Hejdå <3

jag .d.ö.r.

Jag orkar snart inte mer.


Vad ska jag prioritera?


Hur mkt orkar jag?


Jag orkar inte ens tänka på det.



Nu har jag SO-prov att öva till. HAr knappt övat alls, kommer gå finfint imorron, eller hur? >.<

Jag måste fan skärpa mej!


godnatt. (?)

hihi (:

Idag på gympan gjorde jag två flickisar! :D direkt med, för första gången i mitt liv! :D Nu blir det till att köra på till uppvisningen! :)

ja, sen var det ''en galen konsert'' med, det var kul (: fast det tog lite lång tid och jag va inte hemma förän halv 10. sen duscha och allt. Nu ska jag iaf sova strax. (:

Och, det blev inga läxor gjorda. haha. >.<

Pusshej & godnatt <3

mkt.

det händer väldigt mkt nu. Vet inte hur jag ska hinna med allt.

Nu har vi köpt tak till mitt rum och bestämt golv. Tapeter/färg saknas, och en garderob, och sen kan jag mer eller mindre flytta ner! :)

dock har jag ingen aning om vad jag ska ha för färger/tapeter osv, och det ska helst vara uppe när golvet läggs in nästa helg (inte den som kommer nu utan nästa). + att vi har massa läxor (som jag ligger efter med) + att jag har bäde lucia-sak och uppträdande att öva till! (som jag inte ens har låtar till än! + gympa uppvisningen som är snart, och jag SKA göra två flickisar, men jag kör inte ens en för tillfället....

aja, nu blir det till att kämpa på. Men jag vet varför det går trögt, för jag har annat på hjärnan som stör mig, och jag kan inte göra något åt det! :/

japp. nu ska jag försöka göra lite läxor, spela lite gitarr och sen va nere på gympan kl 5 sen vidare till amssa andra stä'llen, sen hem, duscha sen mer läxor. Och gissa, jag tror inte att det kommer bli en enda läxa gjord! >.<

Pusshej <3

I am trying to find something good in this.

too -

Idag går tiden för fort. fööör fort!

JAg vaknade vid 10, eller gick upp då. Sen har jag typ inte gjort någonting alls. Borde göra massa läxor, men jag orkar inte! :(

Mår jättekonstigt idag, har ingen lust att gå på gympan, fast jag kommer nog gå ändå.

Har hittat lite nya fina låtar iaf (: och några gamla med. ^^,

Nu är klockan halv ett snart, och jag måste skriva klart en sak till son somjag inte har börjat på än som jag ska lämna in imorron. bläää.

Med alla läxor vi har nu kan man ju tro att dom försöker ta livet av oss. Jag orkar snart inte mer iaf, men ajg vet att vi kommer få ännu mer prov till nästa vecka, ännu mer läxor, och jag orkar inte ens göra dom vi har nu! ;___;

ja, nu ska jag inte gnälla mer. JAg måste rycka upp mej och börja läsa om utvandringen från sverige till amerika. >.<

Pusshej <3

nice.

Tacos till kvällsmat. Förbereds för fullt i köket. MUMS! :D

Städar mitt rum lite smått, ska försöka hålla det någorlunda fint nu hade jag tänkt... :P

Nu ska jag ta vara på den här kvällen! (:

Puss, hej, leverpastej! x)

<3




take me for what I am

chill .

Idag tar jag det lungt! (:

Gick upp vid 11, sen har jag inte gjort så mkt faktiskt. Mest tagit det lungt. vääldigt lungt. Mest suttit på en stol nere i källaren och tänkt faktiskt. :P

HAr ritat lite på väggarna där nere ochså... och dragit bort lite tapeter. (:

jaa, det är mkt tänkande, och eftersom jag har sån beslutsångest så kommer det nog ta ett tag innan jag har bestämt mig för hur jag vill ha det! xP

nu ska jag gå och tänka lite mera. ^^,

Pusshej <3

Do it my way.

Nu fick jag som jag ville. Unjefär. JAg kompromissade lite halvt, men fick ändå som jag ville. (:

Det känns jättebra nu, faktiskt.

Nu vet jag itne mer vad jag ska säga...

Filmen va bra (som jag va och kollade på) High School Musical 3. Älskar dom filmerna, vet inte varför, dom är bara så fina och så musiken är ju ett vääldigt stort plus! :P Jaa, den var verkligen fin! <3

hum. jaa. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Antingen så går jag och lägger mig eller så går jag ner i källaren en stund, fast min mp3 är död. fan med. :(

kan ju alltid stämma gitarren iaf, och spela lite. (:

Pusshej&godnatt! <3


I want you in my life.

brace x2

Nu har jag dubbel räls. jättekul! verkligen. >.<

Ont gör det iaf, men det känns inte så farligt för jag vet att det är bra, att det kommer bli fint sen (:

Va ju i borås dårå, så passade på att shoppa lite. Hann med gina tricot, en läng stickad tröja, som jag kan ha taights under förhoppningsvis, och ett linne. + ett par örhängen på ur&penn :P har köpt tre nya par på en vecka nu xD

Och sen köpte vi tak till mitt rum också, känns som om det börjar hända saker nu (:

+ att linnea fick sin väldigt försenade födelsedagspresent (jag gav henne bara en liiten present på födelsedagen.) Jag köpte en mal till hennes akvarium eftersom hon itne vet vad hon har för fiskar :P haha.

jaa. (: Jag är ganska glad ändå! JUSTDT, köpte en naturhårborste med, har velat ha det aslänge nu, så det va kul att jag hittad een ! :D

ja. Nu måste jag öva till idrottsprovet imorron, har knappt övat alls. fan. Måste få mvg på detta så ajg har bättre chans på bra betyg i idrott. jaja det blir nog bra. (:

nu ska jag stänga av datan strax!

Pusshej <3

.

Lily har en tävling! ---> ( http://lindaslya.blogg.se/2008/november/tavling-vinn-valfritt-koola-anna-plagg.html )

Man kan vinna ett Koola Anna-plagg från Paprikastore! :D ( http://www.paprika.e-butik.se/?ref=lindablom )

Hoppas att jag vinner! :D jag brukar ju inte tävla :P

pusshej <3


Hej.

hejsan, nästan tre dagar sen jag skrev sist nu. I måndags satt jag med läxor HELA kvällen och igår gjorde jag också läxor och sen va jag på hjälpledare och sen kom jag hem och åt och kollade på tv.


Vi har verkligen MASSA prov och sånt nu! Matteprov idag, Idrottsprov på fredag (typ asviktigt prov!) hemkunskapsprov på tisdag (sista vi någonsin kommer ha i hkk, så då bestäms ju betygen) so på onsdag (det är inga små prov!) och typ No nästa vecka med tydligen hörde jag idag!


GAH! >.< + alla andra läxor, typ franska som vi har 2 ggr i veckan. bläää. :(


Och imorron får jag rälsen där nere. Kommer kännas jättekonstigt, och så kommer det säkert göra asont med! :(


jaja. Nu ska jag kolla lite på id-provet, och sen blir det gympa för mig. Sen blir det ännu mer läxor när jag kommer hem sen....


bye


maybe.

Jag vill, men jag vågar inte. Ska jag verkligen riskera allt?

<3

Det finns mkt man borde, men det viktigaste är alltid att älska sig själv! (:

Jag försöker verkligen, men på mitt eget vis. Jag vet inte om jag lär mig något, men jag tror det. Just nu kan inget gå fel, för det känns som jag kan vända motgångar till medgångar och jag lär mig av dem.

Kanske. Jag vet inte. Jag försöker.

Pusshej <3


Om jag inte var jag, vem skulle då jag vara? Och vem skulle vara mej?

LOVE! <3

-

Igår skulle jag ah gjort massa läxor, men jag vet inte vart dagen tog vägen, det blev iaf inget gjort. Så idag måste jag göra läxor. jag måste! (jag försöker övertala mig själv)

Jag kanske skippar gympan idag, har absolut ingen lust att gå. Känns som om annat är viktigare idag. mm.

nu är klockan 11.

pusshej <3

lonely.

gick tidigt från gympan för att få skuts hem. Sen har jag suttit här. är helt tyst i hela huset, lite läskigt, och ensamt!

Nu ska jag gå ner i källaren till mitt rum en stund, och sen ska jag nog duscha.

Tandläkaren imorron 07,40 , ska få gummiband, och sen luciakandidatsfotografering 08,10, så det blir lite tajt om tid... men det ska nog gå (:

jaa. allt rullar på. Fast nu har vi massa läxor och jag ska hinna med allt, men ändå.

nu ska jag hitta på nått. :)

pusshej

the way I am.

Jag är bara som jag är, det finns inget jag kan göra åt det! Det finns saker jag vill ändra på, såklart, men det är inte alltid så lätt. Sen bara för att andra stör sig på mig så betyder inte det att jag tänker ändra på mig. Om jag själv tycker att jag ska ändra på mig så gör jag det, och isf endast därför. Jag behöver inte vara så som alla andra vill att jag ska vara. Det försöker jag intala mig själv. Det viktigaste är att jag mår bra och att jag är som jag vill vara. (:

japp. Nu ska jag stänga av datan så att jag komer härifrån. Måste svara på några frågor till hemkunskapen imorron. Teori, tråkigt värre, men vi får iaf sovmorron! :D ska bli såå gött så jag ska verkligen utnyttja den och lägga mej tidigt! (förhoppningsvis ;D)

Ska försöka få mamma till att göra riktiga popcorn på spisen också, är jättesugen på det! Smält smör på dom med, mums! Gott men onyttigt :P man får unna sig ibland ;D

Pusshej och sov gott! <3


I'm not giving up!

.

hum. hej.

Har inte gjort så mkt sen jag kom hem. Har kolalt lite i en typ broshyr om gymnasiet som vi fick idag. Har iaf skrivit upp alla läxor jag har så jag inte glömmer någon vilket skulle vara typiskt mig. xP jaa. sen har jag fixat en ny gadget så jag kan lyssna på musik från typ hela världen (: ska bli itnressant xP

jaa. Nu vet jag itne riktigt vad jag ska hitta på. Kanske leta efter min motionsläxa som jag inte har lämnat in och tydligen tappat bort. :P

Jag fryser! :(

Jo, vi hade bad imorse. Så störande! Fast idag fick jag inte lika mkt akllsupar som vanligt, jag hatar verklien att bada, men det gick ganska bra idag och ajg fick iaf VG! (:

Nån som har tipps på nån bra ny musik btw? :P Jag börjar tröttna på den jag har nu, fast har väl haft mesta av den sen i somras typ så det är nog inte så konsigt! x)

haha!

Pusshej <3


. things change in a blink of an eye .

wonderful feeling.

Ok. Nu har jag tränat, städat och strax blir det bastu. (:

Flickisen flöt på riktigt bra idag, fast handvolterna var sämre, landade på baken ett antal gånger vilket inte min rygg och svanskota tyckte var så kul. Men men, flickisarna var mkt bättre så det var värt det! :D

Sen så har jag faktiskt städat i mitt rum. Inte för mkt saker överallt, bara det nödvändigaste fick ligga kvar, + att jag har dammsugit och torkat golvet. (väntar på att det ska torka nu :P) sen så har jag (mamma) tvättat mitt täcke också så nu är det fluffigt och mysigt och så ska jag ha nya lakan (:

Bastu strax med. Ska passa på med hårinpackning och hela köret. Gött! :D Sen blir det direkt upp och lägga mig tror jag. (: blir nog ganska sent ändå :P

Sen sa sarah att vi hade bad imorron på idrotten. Är tveksam, fast man vet ju aldrig, får se om jag tar med badkläder eller vanliga, känns onödigt att ta båda, men det blir nog så i nödfall. :P Så typiskt att inte kolla vad vi har, vi har ju det först på måndagar, men vem tänker på det en fredag? och särskillt innan ett lov lixom! :P aja.

Nu är nog mitt golv torrt så jag kan gå in igen (:

Pusshej&godnatt <3

söndag.

Hej! (:

Nu är det en timma kvar tills jag ska vara nere på gympan. Innan det ska jag hinna fixa till mitt rum, byta om och förhoppningsvis hinna ut och få lite frisk luft innan jag åker också så jag är pigg. (:

Så nu blir det till att rycka upp mig och sätta fart! :P

Sen kommer jag nog inte hem förän vid 8, sen duscha och allt och sen fixa till skolan imorron. Blir lite tajt om tid kanske, och mkt att hinna fixa, men det fixar sig! :D Gash, vad gjorde jag egentligen av mitt lov? Helt bortkastat! :( ...eller inte :P

jaa. Nu har jag mkt att göra. Längtar faktiskt tills jag är färdig med allt! :P Nu vill jag att saker ska hända och ärligt så längtar jag faktiskt lite till att skolan ska börja osv. :P

btw så är mitt mål att köra två flickisar till juluppvisningen. Så nu har ajg väl ca en månad på mig att öva :P

nu måste jag dra! ^^,

Pusshej <3

Thank you for the music.

Sent idag igen. Fastän jag kunde gått och lagt mig för typ 6 timmar sen, men jag tyckte det va lite väl tidigt :P Så nu blev det sent ist.

Har kolalt på tv och sen har ajg varit nere i källaren och sjungt lite (: Går mkt bättre nu. Faktiskt, när ingen säger åt mig att hålla tyst hela tiden, för där nere hör dom mig inte :P

Längtar tills jag får flytta ner, vilket säkert kommer ta ett tag. buhu! :(

Ja. Imorron , ok jag ska inte säga vad jag ska göra imorron för det har ajg sagt att jag ska göra hela veckan, men det har inte blivit av. eller jag har städat, men inte så det ser städat ut xP men imorron ska det vara helt färdigstädat. HELT färdigt! :P

jaa. Gympa imorron också. Gött med uppehåll va det nu på lovet! (: Nya tag och massa flickisar nu då! ;D Jag ska klara det!! :P

Nu ska jag sova!

Pusshej <3

Quick turns!

Imorse ringde inm väckarklocka halv 9, och dum som jag var tryckte jag inte på snooze utan stängde av alarmet.

Sen vaknar jag halv 11. Och när jag vaknar sent är jag alltid på dåligt humör för jag hatar att gå upp sen och älskar att gå upp tidigt och känna att jag har hela dagen framför mig. Och uppepå det så sken solen som jag vet inte vad, vilket fick mej på ännu värre humör! Varför kunde det inte varit soligt dom anra dagarna när ajg väl gick upp tidigt?

Så känner man den där känslan, att snart exploderar jag. Börjar skrivka på någon för ingenting eller blir så arg så ajg blir galen på mig själv. MEN.

Det vände. En sak gjorde mig glad igen. och jag kunde koppla ur bomben utan att den sprängdes! (: Och nu känns det bra nu. Förutom att min mage är jättehungrig! :P

Så nu ska jag äta min frukost (samtidigt som lunchen är på sipsen i köket xD) och sen ska jag försöka fixa till mitt rum. Och nu ska det fixas ordentligt! :D

Ja. Kanske.

Sen blir det nog inget imorron. Lite trist, men det blir nog en annan helg! :D

Pusshej <3

RSS 2.0