första riktiga sommarkvällen! <3

läst, solat och latat mig är vad jag har gjort idag (mest) och nu försöker jag att inte tänka på att jag har brännt mig och ser ut typ som en räka eller något liknande, eller på framsidan gör jag det, eftersom jag satt i en stol och läste mellan 11-1 till och från, i minst en timma. aloe vera är min räddning.

grillen är igång, mamma och pappa sitter på altanen och dricker vin, jag kollar på tv / läser / datanördar, och bara myser. Kan det bli bättre? Det gäller att njuta av skaer som man gillar, och det här är = <3

massa gött att vara här ute. Allt är som vanligt, men ändå inte. allt har förändrats, men ändå inte. bara en dålig sak och varför finns det inget jag kan göra åt det? jag vet inte vad jag ska göra. om jag inte vågar göra nått blir det aldrig som jag vill, men kommer jag våga? Har inte gjort det än iaf. Får se hur det blir.

Har bestämt innan idag att inte ska ha nått smink alls idag och imorron. Inte ens foundation på läpparna som jag alltid har. Känns så fel att kolla mig själv i spegeln nu, men jag måste. Kanske kan jag vänja mig vid det.

Längtar sååå tills jag får min moppe. Killarna åker upp och ner för backen här, fan att min cross är hemma! :( Blir så avundsjuk, men jag fyller ju år snart, så det är ju itne så långt kvar ändå! <3

åh, tänk om allt fixar sig! Känns så just nu. Glöm alla problem, nu ska jag bara njuta av kvällen. Kanske gå ut och ta lite kort i solnedgången.

Love this! Som en helt annan värld. Jag älskar det här stället, kommer aldrig släppa det, även om jag måste så kommer jag göra ALLT för att ha det kvar! <333

Pusshej <3


<3

det här har jag längtat efter hur länge som helst! Helt undebart <3 mkt fint. Läser bok, solar och lyssnar på fåglarnas kvitter. Hjälper till att städa friggeboden och strax ska vi äta. Sen blir det mer sola och så ska jag läsa mer i min bok. har bränt mej lite, men ska ta solkräm sen :)

Mamma är jobbig, och nu måste jag gå härifrån, maten är färdig. och tydligen hade vattenslangen hoppat av så vattnet rann, vilket då är mitt fel tydligen. aja, men nu måste jag gå. :)

Helt underbart, äntligen RIKTIG sommar! <3

pusshej <3

så länge sen.

har verkligen saknat helgerna här i stugan. Att packa på fredagseftermidagen och sen åka ut hit, och sen bara göra vad man vill.

Idag tog det iofs längre tid att komma ut, men nu har jag packat upp, duschat, kollat på talang, hjälpt pappa laga mat, och ätit. klockan är tio, och jag ska faktiskt snart gå och lägga mej. Lika bra, så kan jag gå upp tidigt imorron.

Kanske fastnar jag vid filmen som är på tv, den verkar vara ganska bra eller så kanske jag somnar i soffan. Fast jag kanske ska gå och lägga mig ändå?

vilka bekymmer, haha. Skönt att vara här iaf. Inget man måste göra, och imorron ska jag ta massa fina kort och läsa min mopedbok en gång till, och massa sol hoppas jag på!

Nej, ska kolla filmen nu tror jag, om jag inte somnar! xD

Pusshej och godnatt. :)

sista fredagen i skolan!

jaa. nästa fredag är det nationaldagen och sen på torsdagen efter det så slutar vi! Så idag var sista fredagen i skolan, och det känns att det börjar närma sig slutet.


----

Imorses var jag helt säker på att jag hade gjort rätt, nu vet jag inte. Jag är fortfarande säker på att jag gjorde rätt, men om jag ska hålla mej till det eller ge mig börjar jag tvivla på.

Ännu en sak utöver det som det blir att vänta och se om jag ångrar. Hoppas på det bästa, men änsålänge är jag nöjd. tänk om det kunde gå bra! Tänk om det inte blir några problem! *hoppas*

----

slut på mina knasigheter och över till faktan. Nu ska jag packa och sen bär det iväg till stugan! :D wihoo! <3 hoppas det blir mktmktmkt sol och att det inte blåser så mkt :)

ja. glad lax är jag, och jag hoppas att det håller i sig. Får se upp om jag ska bada, vet inte om jag vågar riskera att bli ännu mer sjuk nu när jag verkligen MÅSTE bli frisk! :(

aja, glad lax vare! :D

Pusshej <3

jahopp

nu va denna helgen över med dårå. har iaf städat lite i mitt rum, och så har jag försökt kurera mig mot min förkylning. Hoppas den går över snart! Blir halsduk och långärmat tills jag är frisk igen, nej med jag måste iaf hålla mig varm! verför måste det vara fint väder när jag inte kan gå i linne och shorts? :(

Ja. Mamma och jag pratade om vad som händer dom närmsta hälgerna nu, kom på att det inte är långt kvar tills jag slutar åttan, helt sjukt ju att jag ska gå i nian nästa år! Och sen gymnasiet lixom, hur ska man veta vad man ska välja? Det hade varit jädrans kul med estet typ musik och sånt. Får ta reda på det alltså!

Melodifestivalen var ganska mkt besvikelse, iaf från charlotte. Hur kommer det sig att hon helt plötsligt har börjat sjunga falskt? xO nej, ärligt talat så somnade jag nästan när poängen skulle delas ut, fast efter att björn hade lämnat våra poäng hade jag mer energi är på hela kvällen, gash som jag flabbade xD love u björn <3

jaa, blir till att öva till so-provet nu då. Missade det i fredags när jag va hos tandläkaren. Får se om jag kan få någon att hjälpa mig öva medans jag gör kvällsmat :)

har btw gjort rabarberpaj idag med. Är inte så förtjust i det, men det var väl ok. Resten tyckte iaf att den var jättegod, så jag borde väl vara nöjd! :D

Pusshej <3

SJUK!

VARFÖR SKA MAN BLIR SJUK OCH FÖRKYLD SÅ ATT MAN INTE KAN GÅ UT NÄR DET ÄR FINT VÄDER?

...måste städa mitt rum och sen skulle det vara jävligt gött att få gå ut lite. Men då måste jag hitta något som är långärmat och varmt och något att ha på benen och altså något som inte ser helt förskräckligt ut.

Min näsa rinner och halsen gör ont. Jag vill leta låtar att sjunga men det får jag inte för jag ska inte sjunga när jag ahr såhär ont, och så har jag kanske en liten hemlighet som jag inte tänker berätta. :D

antingen så går det bra, eller så går det piss.

Seg är jag idag, men jag gick iaf upp kl 9 i morses + att jag sov hela eftermiddagen/kvällen i soffan från typ 3 till att jag gick och la mig.

Kanske hjälper det att äta? I need energi! Kanske kan få mitt rum städat då, och så kanske jag kan komma ut lite.

om jag städar nu till kl 2 så kanske, kanske jag är klar.

Boring dag. honestly.

men jag har hittat en fin låt.

kanske lägger in den på dagens youtube sen.

Go the distance <3 . :)

Min helg. (high-speed)

Detta få bli en snabb sak för nu ska jag snart gå och lägga mej och ajg ahr ionte hunnit skriva innan, men jag vill betätta ändå så det får bli fort för jag ahr lite mer att fixa innan jag ska sova :)

ok...

Åkte till hallen kl 5 i fredags. Hade jättekul, tränade massor och somnade halv tre, fast ljuset släktes halv två, men vi var uppe ändå och sprang runt! xD minnen för livet <3 

ja, sen upp kl 9 (tack gud att det inte var tidigare) åt frukost och sen gympa igen till kl 13. Sen hem snabbt till linnea och äta lunch (då var vårat läger slut) och sen tillbaka och passa på fyrornas läger. jobbig värre, men dom tyckte nog att det var kul iaf, och det är ju det som räknas! :D

Sen kom pappa och hämtade mig kl 20.00 (notera att jag hade varit i hallen i 27 timmar!!!!! , fast minus en halvtimme hos linnea....) så åkte vi till stugan och så duschade jag och åt och sen typ somnade jag direkt! xD

I morses hade jag asont i min rygg ( ASONT ) och har det typ fortfarande. Känns som om jag har fått värsta lagret med muskler i hela ryggen :S jätteknasigt känns det iaf :P

så kollade jag på gossip girl-maraton på 5-an där ute hela dan ända tills vi åkte hem, och sen har jag itne gjort så mkt mer här hemma heller. Känns som om det är lördag, som om jag har missat en hel dag eller nått, eller blir det två? x)

nee, nu ska jag försöka fixa till sakerna till imorron och sen ska jag sova. Hoppas att ryggen är bättre imorron :)

puss <33

ps. jag körde rondat-flickis själv på air-trucken på slutet. :D skönt att få sluta termien med det iaf, även om det tog ett bra tag innan det gick / jag vågade! :P 

ps2. ....och tack vare albine ska jag börja lyssna på tokio hotel :) 

xoxo <3

What would you do...?


What would you do
if you'd realized that you're aint good enough?

What would you do if you'd realized that you don't know how to get what you want?

What would you do if you'd realized that you don't even know what you want?

What would you do if you'd realized that noone really cares?

And what would you do if you'd realized that?

Well, I don't know, but I could need some help.







...skrivet innan idag. lite överdriven kanske, men det kändes så just då.... som om allt är onödigt och omöjligt och inte bra nog. Tur att man inte alltid känner så, haha. men jag tycker att den är ganska fin ändå... eller fin och fin, jag tycker att jag fick till det ganska bra. :P

...

Skolan gick bra idag. Är som sagt lite efter, men jag hoppas att jag snart är ikapp. Tänk vad bara två dagar kan göra! gash.

just nu känns det som om jag itne orkar med mitt liv. Det känns helt hopplöst att behöva gå på hjälpledaren imorgon för den är extra lång nu när mixen inte har efter så har elin tagit båda halltiderna (=3 timmars träning!) fatta jobbigt passa massa okoncentrerade ungar i 3 timmar! jaa, och så har dom ju läger efter oss på lördag med.

Läger för mig kl 5 på fredag, sova över och kl 1 är det slut, och kl 1 börjar 4:ornas! Det funkar lixom inte, så jag och linnea drar och äter emellan. Dom får fan säga vad dom vill.

Jag tror jag vet vad som är fel med mig. Jag vill göra allt, prata med alla, veta allt om alla, och då blir det lixom lite knasigt ibland. Och jag är lite too much sometimes. jao, jag vill bara babbla lite nu typ skriva av mig :)

Jag vill träna mer, men jag vet inte var jag kan göra det. Har lixom ingen plats, och när fan skulle jag hinna med det? Jag MÅSTE öva mer på läxorna, för det går bättre när man är förberedd.

Jag gillar system. Typ listor på vad man ska göra, vad man ska ha med sig mm. Jag blir nervös annars. Om jag inte har skrivit en lista med allt jag behöver till lägret så kommer jag tro att jag har glömt något för jag vet inte om jag ahr allt med mig typ. jaaa. Måste komma på nått bra sätt att ha med mej nått block eller nått som jag kan skriva in saker i, men ja. typ en kalender eller nått, för den jag har nu använder jag inte. Kanske skulle se om man kan hitta någon fin, så kanske man använder den också! :P

Jag älskar att babbla. Bara prata på, det bara kommer av sig självt, helt osammanhängande, rätt ur luften. Det är därför jag skriver som jag gör. Ogenomtänkt.

Om jag ska skriva ett intressant eller lasbart inlägg tar det MINST en halvtimma för att få ordning på allt så att det blir begripligt och som jag vill ha det. därför kanske det är förståeligt att jag inte är bra på att skriva berättelser överhuvudtaget. JAg lixom skriver medans ideerna ploppar upp, och då blir allt en enda röra.

nee, detta inlägget kommer bli alltför långt om jag inte slutar snart, så

Puss <3

Aaah

Ibland tycker jag att mina föräldrar är konstiga. Borde dom lixom inte vara glada över att jag alltid berättar var jag är och frågar när jag ska göra saker? En gång visste dom inte var jag var i höstas, och jädrar vilket liv det blev då! Så varför klagar dom?

eller tex om jag ska låna något eller om jag ska hitta på nått typ. men:

''Måste du alltid hålla på och fråga hela tiden'' ''bara ta den'' ''men gör det bara'' ''du behöver väl inte fråga'' ... eh, ok? är det verkligen normalt? sorry. dom är väl bra med antar jag, men jag bara stör mej på dom ibland. :P

Godnatt, nu ska jag bädda min säng och sen försöka hitta kläder till skolan imorron. Gash, tänk vad efter jag kommer vara nu, kommer inte fatta ett piss! :( 

...fast de' ordnar sej! (som glenn sa på S.E. <3)

Pusshej <3 :)

Bloggen flyttad.

Jahopp. då var det altså publishme.se nu då. Ser lite knasigt ut här tycker jag, men man vänjer sig..

Ingen skola idag heller, men imorron vill jag verkligen gå!

Ska äta nu, kommer sen! Pusshej <3

Blue skies and lemonade.

Vet inte varför jag fick lust att skriva det som rubrik, no idea.

klockan är tjugo i tolv och jag ska inte till skolan imorron. jag är trött och flummig, så då blir det väl lite knasigt.

Fick reda på att jag hade 28/31 poäng på no-provet (VG!! (15=G)), och över halva klassen fick IG. grattis till mej typ. :)

vet inte vad det är med mej. Antar att jag bara är trött och flummig. Har ont i magen med, typ magknip, freaky värre. Fast jag har typ bara haft lite feber idag, inte 40 grader som igår, och jag har inte frusit heller, och jag är lite brun faktiskt såg jag innan :D kanske jag inte är grisrosa längre som linda säger haha x)

nej, nu ska jag gå och lägga mej. Ska sova lääänge och drömma om channing tatum, höhö xP

Godnatt <3

Sjuk.

Ullared i lördags. köpte lite nya saker. Det bästa var nog linskyddet och väskan till min kamera. Det är ju dumt att inte ha linskydd på när man springer omkring med kameran, för tänk om linsen repas lixom! och så köpte jag laddare till mp3:n så att jag kan ladda den i väggen (den har bara usb) och så lite kläder. Sen åkte vi till Falkenberg/Skogstorp. Solade och cyklade till havet typ tre gånger. :) Fast sen mådde jag inte bra på kvällen och när jag vaknade i söndags morse så kändes huvudet som en stor tegelsten. Skakade och frös, fast i solen gick det bra. När vi var på fynda trodde jag antingen att jag skulle kräkas eller svimma, kanske båda. Sen solade jag när vi kom tillbaka ''hem'', och då gick det bra. Hade jag min handuk på mig hela vägen hem, och typ halvsov. Sen när vi kom hem rusade jag in och la mig i sängen, och när mamma och pappa hade packat in allt kollade dom om jag hade feber och då hade jag nästan 40 grader! Sen somnade jag nästan direkt, och idag gick jag såklart inte till skolan, men jag mår iaf ganska mkt bättre! :) Fast jag ahr inte bestämt mig för om jag ska gå imorron. Har inte så många lektioner, bara SV, Matte, ID och elevens val, så jag missar ju eg. bara två lektioner. (Eg. bara svenskan för matten är det ju bara att jobba ifatt hemma.) Så jag vet inte, men det lutar mot att stanna hemma!

orkar inte skriva sammanhängande, tar för lång tid att tänka så att det blir förståeligt, men iaf.

Och så har jag kärat ner mig i channing tatum. eller ja, jag älskar honom i både step up <3 och she's the man. Såååå gullig är han! <33 :'D (och det är ju plus att han äger på att både dansa och spela fotboll!! xP)

Pusshej <3


Hej :)

Solen skiner, och jag är röd som en tomat (nästan iaf), haha x)

Solade massor igår, både efter skolan och sen på hjälpledaren. Vi tog faktiskt ut några tjockmattor, trampetten och lite sånt och så körde vi lite ute. Jättekul faktiskt! :)

Ska på min kusins konfirmation sen. Och så måste jag packa! Har ingen aning om vad jag ska ha med mej. Det får bli till att skriva en lista! (som vanligt) Både över vad jag ska ha med mej till nanja och dom imorron, och om jag kommer på något som jag ska köpa i ullared på vägen. aja.

Måste packa nu. Om jag inte gör det nu så måste jag göra det imorron för vi hinner inte ikväll efter konfrimationen, och eftersom vi nog ska åka ganska tidigt så vill jag vara färdigpackad (eller iaf ha en lista på allt som ska med, så man bara kan gå och hämta allt)

Knasigt inlägg, men det är ju iaf nått xP

Pusshej <3


(no rubrik) x)

Igår blev ingen stekardag. Iaf inte så mkt. Gick typ i bikinitopp när jag klippte gräset, och så solade jag lite på studsmattan, men sen tvingades jag med till fyndlagret för att handla och sen var det kalas hos min kusin. Lixom denna helgen har hade han födelsedagskalas, nästa helg har han konfirmation. Lixom, lite onödigt? Jag ödslar två helger i rad bara för att han(s mamma) ska envisas med att ha två kalas för honom. Jaja, jag ska inte klaga mer iaf.

Så gick jag på gympan igår med, två veckor sen jag var där typ. I onsdags var det inget, och förra söndan konfrimerade jag mig, och onsdagen före det åt vi pizza med tjejerna, så jag orkade inte. Ja, va ganska längesen, och nu har jag träningsvärk i typ hela kroppen. Både gött för att man känner att man har tränat, och dåligt för att man känner sig otränad. jaja.

Idag hade vi det ökända Kemi-provet som den andra gruppen redan har haft, där över halva gruppen fick Ig. Så vi var väl ganska nervösa (har aldrig fått ig) men det gick nog bra. Får kanske VG, men karin sa att jag saknade något, men lite dåligt att det bara var en VG-MVG fråga, då har man ju knappt någon chans att visa om man kan klara VG-MVG. aja, sak samma.

Ska jobba enskillt (två och två) dom här sista veckorna med dom två sista kapitlen i matteboken. Vi får arbeta hur vi vill, bara vi klarar proven på dom sen. Så det var nog smart av karin, för då slipper hon tjata, haha x) gött också för vi får göra proven sen med den partnern som vi har arbetat med :)

jaop. bara update, inget kul eg. Kanske kan fixa några bilder att lägga upp. Tog massa fina igår tex hos min kusin och i lördags i på gerds blommor :)

ja, vi får se! :)

Pusshej <3

Stekardag?

Får jag som jag vill idag så blir det här en riktig stekardag. Sola, sola sola! :)


Igår så när vi kom hem så startade vi inte datan. Både mamma och pappa tyckte att vi inte skulle göra det (vi vet att om den är på så är det alltid någon som fastnar där) så igår satt hela familjen (alla tre, wohoo! xD) och kollade på TV när vi hade ätit. inte ofta det händer faktiskt. Annars brukar alla försvinna när vi har ätit klart och lixom springa till datorerna, haha x)

I stugan igår då så tog vi ut alla mattor och täcken och kuddar mm. och medans mamma och pappa dammsög och höll på så klippte jag gräset. Det var näsra att jag inte fick någon radio i öronskydden, men bengan hade extra batterier så det fixade sig. Tack Bengan! :P

Det var jäkligt jobbigt att klippa gräset kan jag säga. Har ngen såndär självgående sak där, utan man måste pötta den, vilket jag tycker är bättre eftersom man får motion på samma gång! x) Var iaf rejält svettig när jag var färdig! Så fikade vi och så solade jag mig i typ 20 min (det var meningen att jag skulle öva till So- och No-proven, men ja, det blev inte så mkt med det :P Så tog jag lite kort med min kamera (bla. på Gerds fina blommor :)) och så solade jag lite till.

Så började det regna helt plötsligt (som tur var var allt redan inne, mattor mm.) Så där slutade det roliga. Sen var vi nere och lämnade båtmotorn i båthuset (svalorna hade byggt ett ascoolt bo där i ett skåp (ska ta kort på det näst-nästa helg när vi åker dit igen! :)

sen åkte vi hem. Grillade och kollade på körslaget och på sing along, och sen sjöng jag lite i mitt rum med :)

Och vet ni vad? När jag hade duschat igår så syntes det märken efter mitt linne! :) och jag satt i solen typ högst 20 min! :D Tänk då efter idag! :DDD

japp. Idag blir det tydligen mer klippa gräs, fast med en sån går av sig själv :( , men jag får ju sol på mej iaf! :D Så idag blir det bikini och shorts tror jag. (om jag vågar) annars blir det bikini och knäbyxor xP

aja, pappa är inte glad för att jag har på datan, så jag får fimpa den illa kvickt och gå ut, annars blir det ett jävla liv! x)

Pusshej <3 :)

Vad ska jag ha på mig? :O

Ska lixom ut till stugan nu. Brukar blåsa ganska mkt där, men det är ju soligt och ganska varmt. Försöker hitta nått snyggt att ha på mig, som jag ändå kan ha när vi gejjar där ute, skitsvårt! :(

aja, måste dra nu, kanske skriver mer innan vi åker ut, annars blir det nog inget innan ikväll nån gång! :)

Pusshej <3

Step Up <3

Gash, jag fattar inte vad det är med mig när jag kollar på dans/lyssnar på musik! Det är precis som om jag blir kär i både dansen och musiken! Och det är jag väl för jag älskar båda! <3

Nu funkar TV:n iaf, så innan checkade jag dom nya HD-kanalerna, och då var det en film som heter Step Up. Halva hade redan gått typ, men jag kollade ändå. Gash, blir kär i alla dans/sång-filmer juh :P jaa, behöver jag säga att den var bra? xP

jaa, se den! verkligen! :D ja, och jag vill se hela nån gång iaf! haha ;D STEP UP!


Blev lite plugga innan också, men vi fattade in så mkt av anteckningarna, helt knas. Aja, jag fattar iaf det mesta, får se om ajg orkar leta upp resten på internet eller nått. Vi hade iaf kul på studsmattan, och den motionen var bra för mig kan jag lova! Mer av sånt, tack! Alla motion är bra motion! Ska köra lite styrka innan jag somnar med tror jag :) Körde lite igår, såå gött! :D

jaa. inte mkt mer att säga. Inte så många besökare här idag. Buhu! :( ... ;D

Pusshej <3

Inte lätt.

Har hjälpt pappa nu med parabolen eller vad det nu är. Han klättrar upp och ner på stegen och skruvar på altanen, men inte funkar det ändå. Och visst är det nog lite komplicerat när man både har viasat och canal digital och ska uppgradera den ena. hoppas att det funkar snart iaf! :)

Sen blir det nog plugg med Linnea och Valzone tror jag. Ska ringa dom sen när vi har ätit. Har iofs fortfarande myskläder på mig och typ inget smink, och sola det hinner jag nog inte. Men plugga behöver jag iaf.

Så nu är planen att fixa till mitt rum och sen fixa till mig, sen äta, öva lite själv kanske och sen dra till dom. (eller om dom kommer) aja det blir nog bra.

Har kommit på att jag skulle vilja ha en ny spalt till höger här på bloggen, där jag skulle kunna ha youtubisar med lite musik, men jag har ingen aning om hur man gör. så om någon duktig html-filur läser det här och vet hur man ska göra så vore det hemskt snällt att berätta det för lilla mig :)

Magen kurrar iaf som bara den, och det är minst 30 min kvar tills vi ska äta. Kommer jag klara det här?

Pusshej <3

Photoshop

Har kollat på massa totourials (hur det nu stavas) på youtube, och jag har lärt mig massor! :D Hoppas bara att det har fastnat i huvudet så att jag kan fixa mina bilder lite bättre nu :)

Pusshej <3

Listor...

Gick in på en persons blogg och hittade lite listor där, och eftersom jag inte har särskillt mkt att göra (fast eg. så har jag dt :P) så tänkte jag att jag kunde göra dom, kanske någon lär sig nått om mig eller tkr dt e kul at läsa :)

hihi xP

Dagens:
Dagens humör: typ humörsvängningar :S
Dagens mående: sådär, bättre än igår iaf.
Dagens borde: städa, plugga 
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens klädsel: Sovkläder. mjukisbyxor och linne.
Dagens planer: Sola solarium, fixa till mig, göra nått vettigt
Dagens vill ha: sol, bra väder, ork att göra nått.
Dagens längtan: (hemligt)
Dagens fundering: måånga!
Dagens beroende: sova, myskläder och glass.
Dagens tråkigaste: att jag inte orkar nått.
Dagens frukost: macka och juice
Dagens låt: Forever - Chris Brown (den enda jag har lyssnat på idag än så länge så) xP 
 
Har du?
( ) Rökt
(x) Druckit alkohol..
( ) Sovit i samma säng som någon av det motsatta könet
(x) Sovit i samma säng som någon av samma kön
(x) Tagit smärtstillande
(x) Tagit någon annans receptbelagda medicin
(x) Ljugit för dina föräldrar
( ) Skurit dig själv
(x) Varit ute längre än du var tillåten
(x) Ätit ett helt glasspaket själv
(/) Färgat ditt hår
( ) Fått böter
(x) Lyssnat på rap
(x) Svimmat
( ) Installerat högtalare i din bil
( ) Haft sönder en spegel
( ) Duschat i någon av det motsatta könets hus
(x) Hängt i ett köpcentrum
(x) Haft en operation
(x) Haft en skada
( ) Hamnat i en rättegång
( ) Ägt/Hyrt en lägenhet
(x) Pratat med en främling
( ) Träffat någon ansikte till ansikte som du träffat på internet
( ) Busringt någon
(x) Röntgats
(x) Legat i en soffa med någon av det motsatta könet


Gå in på msn
Hur många är det online? 7
Hur många är offline? 110
Vem är det 10:e som är online? -
Vem är det 4:e som är online? Benedikte :)
Vem tycker du bäst om? -
Vem är 10:e offline? Albine <3


Kolla i din dator
Vad har du som skärmsläckare?
nått som studdsar omkring x)
Hur många ikoner har du på skrivbordet? orka räkna
Vad har du för bakgrundsbild? badplatsen i stugan <3
Har du MSN på ditt skrivbord? yep
Vad är det bästa som ligger på ditt skrivbord? venne.



Kolla i ditt rum
Har du en tjock eller smal dataskärm?
smal
Vad är det bredvid dig där du sitter nu? datan
Har du en spegel i ditt rum? nope
Vad hänger på dina väggar? hp-plansher och tavlor typ
Har du en egen Tv? nope :'(


Kolla på din säng
Är din säng bäddad?
hell no! x)
Vad ligger det på din säng förutom täcke och & kudde? typ sockar, värmedyna, mobil och lite annat :P
Hur många kuddar sover du med? tre :)
Vad är det för färg på dina kuddar och ditt täcke? vitt
Vad är det för färg på själva lakanet som du sover på? vitt



Kolla i din garderob
Hur många trosor har du?
ska jag räkna? x)
Äger du en rosa tröja? det tror jag nog
Äger du en randig tröja? aa
Hur många BH:ar äger du? ingen aning. typ 10 säkert

Kolla på dig själv
Vad har du för tröja?
linne
Vad har du för byxor? rosa mjukisar/pjamasbyxor
vad har du för bh? ingen haha x)
Hur har du håret? utsläppt
Vad har du för smink på dig? none :)

jaa, intressant värre, men jag ahde som sagt inget annat för mig (fast jag borde göra annat) men men, :)

Pusshej <3


Förvirrande.

Ena stunden är jag superglad, och nästa är allting fel. I morses vaknade jag och var jätteglad, och sen började jag tänka på att det snart är sommarlov, och då började jag tänka på att niorna går ur nian och att vi kommer bli äldst nästa år. Fan va tomt det kommer bli utan niorna! Sen ska ju vi söka gymnasium och skit i nian, och om man tänker så så är det ju inte så långt dit, och jag vet inte överhuvudtaget vad jag ska söka. Så just nu vill jag bara att tiden ska stanna. Att sommaren aldrig ska komma. Men det gör den ju ändå, även om jag vill eller inte. Tiden bara försvinner! buhu.

Jag vill inte att niorna ska försvinna, det kommer bli så jäkla tomt! Och sen blir det ju massa mer press på oss i nian, gash jag vill inte ens tänka på det!  :(

(så därför byter jag samtalsämne)

Vi hade ute putte nyss när vi åt frukost, läängesen han var ute, men det är fan inte så lätt när man har katten med och så måste man ha koll så att hon är ute och inte släpps in, och att ingen öppnar så att putte rymmer. aja, han flög runt överallt typ. Och han landade tillockmed på min axel, vilket han aldrig brukar göra! :D

...mamma och pappa åker snart btw. Då kanske jag går ner och solar lite. :)

Pusshej <3

Solarium?

När jag hade badat bastu innan kikade jag in snabbt i rummet där nere och kollade om det är möjligt att komma fram till solariet, och det var det faktiskt! :) Måste bara plocka undan massa kuddar och täcken först, så funkar det! :D Så jag tänker nog gå ner och sola imorron när m&p åker till solgård och pratar med någon om hur det blir med mormor nu när hon ska komma hem...

aja, vi får se hur det blir! Vill bli brun, men jag är ändå lite skraj för solariet, man hör ju så mkt... så jag får se imorron...

Pusshej och godnatt <3

Knasiga mobil! x)

Min mobil har varit knas sen i typ tisdags, så jag har inte kunnat ta emot sms, men jag verkar ha kunnat skicka dom. Har iofs inte märkt av det för jag ahr ju inte mått så bra, så ajg ahr lixom inte brytt mej för jag ahr lixom inte velat prata med någon, men ikväll så försökte jag skicka sms till mamma, och det fick hon, men hon kunde inte skicka till mig. Och jag provade till pappa med, men det blev bara samma sak! Men nu ropade han och nu funkar det! :D

...fick däremot 13 sms på en gång, haha xD Det kanske inte är mkt, men man blir jäkligt glad när man fick sånt som jag fick :D <3

aja, nu är jag lycklig iaf! :)

puss <3


Still nothing.

Japp. jag är fortfarande här. Damn också.

Ska gå härifrån nu. Starta bastun kanske.  ...intressant värre, ellerhur? x)

...fast jag har ju faktiskt något intressant att berätta. Fick reda på idag att några blev ihop i tisdags, kulkul! :) Kanske inte så förvånande, eller kanske faktiskt, fast inte för mig! :P jaja, mer kan jag inte säga iaf. men en person visste om det och berättade det inte för mig, så jag är lite besviken faktiskt. Så nu idag när jag fick reda på det så trodde dom redan att jag visste, eftersom dom hade berättat för den andra presonen, men nejnej.

aja, jag är glad iaf! :D

Fast jag måste göra något nu. Har faktiskt No-prov på måndag, och so-prov på onsdag, och det är inga småsaker heller! :( men jag är som vanligt för lat för att plugga, men jag MÅSTE! För kemi är inte kul om man inte kan alla betäckningar och skit, och Karins prov är ju inte dom lättaste precis med g- och vg-frågor och allt knasigt som hon har och poäng hit och dit. typ man måste ha 13 g-poäng för att få G, 15 g-poäng och 10 vg- poäng för att få vg, och typ 17 g-poäng och 15 vg-poäng för att få mvg, fattar ni så sjukt det är? asså man blir yr i huvudet! xD

aja, jag ska lämna det iaf.

...tänker fortfarande på en ny design, men det är inte så lätt. Jag har problem med att få allt att gå ihop. Det funkar inte som jag vill att det ska göra! xP

ajo, nu ska jag gå. har inge mer att säga, eller det har jag nog, men inte ändå! Hejdå! :D 

TV-shop (eller vad det kallas nuförtiden)

Zappade lite innan, och fastnade på någon slags tv-shop. Dom gjorde reklam för en golvrengörare som hette nått med H20, och som ångade golvet rent. Och som alltid blir man vääldigt fashinerad av hur bra den funkar, hur lätt den är, både på vikten och att manövrera, mm. , mm.. Skulle tydligen funka på mattor också, och då sa mamma nått om heltäckningsmattor, och det ska jag ha i mitt rum där nere sen, så då kollar man ju extra noga lixom. och då ser man ju att dom döljer att den tex har en lång klumpig sladd som man måste släpa omkring på, och lite annat. fast det kunde ju vara bra att ha en sån eftersom man lixom inte kan rengöra en heltäckningsmatta med vad som helst, men ja, jag ska komma till saken.

Sen efter reklamen om golvmoppen, så sitter jag såklart kvar och kollar på nästa produkt. ''Få den slanka, snygga figuren du vill ha.'' och så börjar dom. Såååå överdrivet, och så visar dom bilder på folk med stora muskler, tvättbrädor mm.

Orbitrec elite. ja, den verkar ju bra, som alla säger. tänk om man hade en sån lixom. *och så börjar man drömma* ja. men nu har man inte det, och dom är ganska dyra. men om någon läser här nu och du har en sån så kanske du kan berätta om den är bra eller dålig eller whatever. för man blir ju nyfiken!

eh ja, det är en sånhär dag idag ja...

Pusshej <3


Eh?

Ska inte första maj betyda att våren är här? Det har iofs varit soligt och fint ett tag nu, men nu ÖSER regnet ner! Varför idag? :(

För det första mår jag inte bra, det är mulet, mitt rum är kaos, regnet öser ner. Sen så klarar jag inte av att kolla mig i spegeln, ochså är jag sugen på glass, fastän jag fryser.

jaa. Livet är allt komplicerat.

...btw så låter det ganska mysigt när det smattrar på taket. men jag har inte den rätta mys-känslan. Jag har måste-duscha-känsla, och det kan jag ha även om jag inte behöver duscha. blööää.

Tror att jag ska duscha håret, så att den känslan försvinner. Så ska jag ta på mej lite varmare, gosigare, mysigare kläder. Bädda min säng, och så kommer jag kunna njuta av smattret på taket sen. Kanske med en glass. :)

Visst, jag är kanske konstig. Men då är jag iaf mig själv. ...eller iaf den som jag tror att jag är. (ja, man vet ju aldrig ;D)

eh? x)

jaja. pusshej! <3  (och nu ska jag faktiskt göra som jag sa att jag skulle! för en gångs skull lixom! :D)

<3

Allt blir fel.

När man ligger i en säng hela dagen, så blir allt fel sen. När jag vaknade någon gång vid 7 igårkväll så tänkte jag att om jag ska kunna sova överhuvudtaget inatt så borde jag nog gå upp. Så jag gick upp och gick och lade mig i soffan och kollade på TV. Smart, eller hur?
 
Jag kollade på söderkåkar (<3) (och på top model 9 i pauserna) och sen kollade jag lite på the illusionist. Har inte sett hela den, utan förra gången så såg jag bara från typ hälften, och den var på hälfen igår med typ, så jag sket i den och gick till datan ist när m&p gick och la sig. Måste komma ihåg att se hela någon gång ist, för den är jättecool, men man fattar nog bättre om man ser den från början tror jag! :)

Så vid datan lyssnade jag lite på musik, och eftersom jag typ inte hade gjort nått annat än att ligga i sängen hela dagen så spratt det sådär obehagligt i benen, för att dom ville röra på sig. Men det kunde jag ju inte, så jag gick och la mig ist.

Och idag har jag inte behövt ta någon ipren, wihuu för det! :D Fast mitt hår är inget att tjooa över, så jag ska nog bada bastu ikväll tror jag! :)


Jag letade som sagt efter den där bikinin igår med, men när jag väl hittade den så var den inte alls så som jag kom ihåg den, vilket inte var så kul. :( Vill ha nån ny snygg bikini, och jag funderar på om man ska satsa på vitt i år. vet ju att dom kan vara genomskinliga, men de borde ju vara foder i, och det är ju jättesnyggt med vitt när man är brun! :)

aja, måste dra nu! Pusshej <3

RSS 2.0