Tvillingarna 21/5 - 21/6:3

Mamma brukar alltid läsa sitt horoskop varje dag på sin spray-mail. Jag brukar inte göra det, men idag så va hon inne där när jag kom och frågade henne en sak, och då så tyckte hon att jag kunde läsa mitt också.

Shit altså! Mina horoskop brukar inte stämma såhär! :S Hoppas bara att det som inte har hänt än också stämmer... x)

 
Dagshoroskop - fredag 16 november

Mycket handlar om jobbet just nu, och i någon fråga kan andra ha synpunkter som går stick i stäv med din inre övertygelse. En lugn hemmakväll får dig på bättre humör. Nära och kära förstår dig i alla fall.

 


Veckohoroskop - vecka 46

När veckan börjar har din härskarplanet Merkurius nyss tagit steget tillbaka in i det hemlighetsfulla tecknet Skorpionen, och än en gång kommer du på dig själv med att försöka ta reda på vad som försiggår under ytan på arbetsplatsen och mellan kollegorna. Du förstår säkert mer än du är beredd att låta andra veta, men det kanske är mer praktiskt just nu att låta vissa saker bero och jobba på som vanligt. Till helgen måste ett och annat dryftas inom familjen. Under ett antal månader framöver kan något projekt ta mycket tid och pengar i anspråk, något som kräver noggrann planering.


Månadshoroskop - november 2007

Redan månadens första dag vänder din härskarplanet Merkurius direkt och varslar därmed om att en del utdragna processer lider mot sitt slut. Dessa rör huvudsakligen barn, kreativa projekt eller kärleksaffärer. Vad relationer beträffar är detta en tid då du måste vara bestämd, men ändå diplomatisk. Hittar du balansen och lyckas få rätt på en del saker som känts otillfredsställande kan du så småningom uppleva mycket glädje i nära relationer.

I samband med att Merkurius återvänder till Skorpionen den 11 november hamnar mer av fokus på saker på jobbet som har sopats under mattan eller lagts på is. Du är nu bättre rustad att hantera hinder som för några veckor sedan kändes oöverstigliga, och du förstår också bättre hur du skall hantera hemlighetsfulla kollegor. Mindre snack och mer verkstad är rätt strategi, och du har nu alla de resurser du behöver för att ta dig fram även när det är komplexa sammanhang som skall navigeras. Du behöver inte berätta för alla vad du tänker, det räcker att du lierar dig med någon organisatoriskt skicklig person och kavlar upp ärmarna. Det är inte omöjligt att det finns en del dolda eller hemliga resurser som du kan få tillgång till, och som ger dig större möjligheter än du annars skulle haft. I sådana fall blir du varse det strax efter den 19 november.


Live life, or die! 8)

I Do It My Way! ^^,

After Rain Comes the Sun! :3

Don't Worry, Be happy!  :'D

xoxo

Kommentarer
Postat av: hanna

haha coolt jag älskar att läsa horoskop:D:D asså mina egna hahah
puss

2007-11-16 @ 20:59:44
Postat av: Vicky

ja, särskillt när de stämmer! 8D

2007-11-16 @ 21:08:04
URL: http://havefaith.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0